Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (36)
Filtrovať recenzie
36 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
13
0
0
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
19
13
0
0
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1636 recenzií
Zrecenzované: 6. januára 2017

Myslim, ze je to velmi pekny a zaroven utulny hotel. Prijemne prostredie a pekne a ciste iby. Ranajky pestre a mila obsluha, ktora sa nam venovala. Je to miesto, kde sa prijemne oddychuje. Ak pojdem do Kosic, asi znovu sem.

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Holumi Aqua H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. decembra 2016

Hotel na vysokej ľudskej úrovni
Personál na 1*, milí, ochotní, ústretoví zamestnanci
Apartmán krásny, čistý,
raňajky perfektné s milou obsluhou - naozaj nemáme, čo vytknúť, určite sa ešte vrátime a všetkým odporúčame

  • Termín ubytovania: december 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi tomulec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 3. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: november 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. februára 2017

  • Termín ubytovania: január 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. augusta 2018
Prekladač Google

Tip na izbu: Room #11 - spacious, has balcony, but the street is not silent and the room is right above the bar. You know what, avoid this hotel...
  • Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie