Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Priestranne a utulne zaroven”

Central Pub & Restaurant
Na pozícii č. 52 spomedzi 320 Reštaurácie v Košiciach
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Atmosfera v tomto novootvorenom podniku bola dobra, pekne priestory, dobre jedlo. Mali sme len jednu pripomienku, a to, ze druhe jedlo by malo byt prinesene az pokial polievka nie je skonzumovana.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi SynthiaTT.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (42)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

131742 recenzií

Zrecenzované: 26. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Central pub určite neurazí. Ak očakávate chutnú klasiku, tak tu ju určite nájdete. Dobre pripravené klasické jedlá, prekvapivo veľká a chutná porcia polievky a výborné pivo. V ponuke majú aj burgre a obsluha bola príjemná a všímavá. Prostredie je tiež príjemné, takže na obed alebo večerné posedenie s priateľmi určite odporúčam.

Dátum návštevy: január 2018
2  Poďakujte používateľovi Patty0210.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. januára 2018

Boli sme na denné menu a musíme zhodnotiť, že bolo veľmi chutné. Neštandardne veľká polievka, bola hustá a veľmi chutná, rovnako ako aj druhé jedlo. Porcia primeraná, pekne upravená a chutná. Prostredie je tiež pekné, čisté a vkusne zariadené. Obsluha bola tiež rýchla a príjemná. Odporúčam a isto prídeme aj večer na pivko, ktoré vraj je tiež výborné.

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi Ivan H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi prijemne prostredie so skvelou milou obsluhou (Johankou) a delikátnym burgrom. Možem len doporučiť. :)

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi SamuelM4202.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Boli sme prvý den ako otvorili. Hneď nás upútalo príjemné a čisté prostredie a milá profesionálna obsluha . Vybrali sme si niekoľko tutoviek a neolutovali sme. Vrátime sa ešte.

Dátum návštevy: november 2017
2  Poďakujte používateľovi TomasK882.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Central Pub & Restaurant, si pozreli aj

Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste Central Pub & Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu