Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemná káva”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 43 spomedzi 320 Reštaurácie v Košiciach
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 13. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Opakovane sme tento podnik navštívili. Oslovila nás skutočne chutná a príjemná káva. Obsluhe to síce občas trvá prísť ku zákazníkovi aj keď ten už zjavne má vybraté z jedálneho lístka. Pozorne oko si všimne drobné nedostatky v interiéri (ako príklad uvediem vešiaky na kabát , ktoré niekde absentujú). Inak kaviareň pôsobí príjemným dojmom aj keď je ešte čo zlepšiť. Jedálny lístok je bohatý a isto si každý vyberie. Obsluha isto zvládne svoje povinnosti v primeranom čase a s úsmevom. Odporúčame isto ako miesto s dobrou kávou.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (86)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

232786 recenzií

Zrecenzované: 6. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Kto z Vás si nevšimol reklamu upozorňujúcu na uvedenie nového podniku do mesta? Čakala som niečo nové a zaujímavé. Jeho atmosféra ako aj obsluha je vlažná. Špargľová sezóna je už dávno za nami, no špargľa v quiche celkom fajn. Horšie to už bolo vychutením. Na orechy, ktoré v ňom mali byť som si spomenula až keď som ich našla pri jeho dojedaní. Skúsim ochutnať ešte niečo iné, ale zatiaľ ma neoslovili.

Dátum návštevy: december 2017
1  Poďakujte používateľovi 252vierab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 11. decembra 2017

Dobry den mila Viera.
dakujeme za vasu recenziu, aj ked nebola uplne najpozitivnejsie. Budeme kazdopadne radi, ak nam date este jednu sancu. Mozno len kuchari nemali svoj den, ubezpecujeme vas vsak, ze ako atmosfera, tak jedlo vie byt u nas dokonale chutna.

Budeme radi, ak opat pridete a vylepsite si svoj dojem z navstevy Mondieu.

s pozdravom
tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie, milá obsluha a výborne sme sa vegetariansky najedli, ďakujeme :)) určite prídeme znova!

Dátum návštevy: november 2017
1  Poďakujte používateľovi JanaM2343.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Dobry den Janka,

dakujeme za Vasu recenziu. Sme radi, ze ste si z nasho listka vybrali chutne vegetarianske jedla...Pridte opat, je si z coho vyberat stale.

vsetko dobre
Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie,usmievavá obsluha a vynikajúce jedlo...veľmi odporúčam,určite to nebola naša posledná návšteva;)

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi LucieS1005.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Mila Lucie,

dakujeme za Vasu recenziu, potesili ste nas. Verime, ze nas opat pridete navstivit, tak ako pisete :) Vsetko dobre prajeme.

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Dobry deň.
Navštívil som Vašu reštauráciu aj s rodinou. Musim vysloviť absolútnu spokojnosť v každom smere. V porovnaní s BA ste lepší. Určite dopručím a isto aj opäť navštívim.

Dátum návštevy: november 2017
1  Poďakujte používateľovi JanK5681.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Dobry den.

Dakujeme za vasu navstevu a najma recenziu. Sme radi, ze Vam u nas chutilo aj celej rodine. Urcite nas pridte opat navstivit, oplati sa to :)

Vsetko dobre

Vase MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

 
Košice, Košický kraj
Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu