Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Park v centre mesta

Park sa stáva čoraz krajším miestom na oddych a prechádzku. Páči sa mi, že sa tam organizujú rôzne... viac informácií

Recenzované: 13. septembra 2018
Banajoe
,
Košice, Slovensko
Oddych

Pekná prechádzka meským parkom príjemne osvieži. Treba si však dávať pozor na bezdonovcoch a... viac informácií

Recenzované: 19. júna 2018
hagar0101
,
Košický kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (16)
  
Recenzie (16)
Filtrovať recenzie
16 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7
7
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7
7
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1616 recenzií
Recenzované: 13. septembra 2018

Park sa stáva čoraz krajším miestom na oddych a prechádzku. Páči sa mi, že sa tam organizujú rôzne akcie a výstavy, ktoré sú na vysokej úrovni.

Dátum zážitku: máj 2018
Poďakujte používateľovi Banajoe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júna 2018

Pekná prechádzka meským parkom príjemne osvieži. Treba si však dávať pozor na bezdonovcoch a asociáloch. Bola som tam nimi okradnutá.

Dátum zážitku: máj 2018
Poďakujte používateľovi hagar0101.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. marca 2018

Park v centrálnej časti mesta Košíc je čoraz krajší a určite tu urobíte počas leta mnoho krásnych záberov. Škoda, že na ostatné časti mesta vedenia mesta zabudlo skoro úplne...

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. februára 2018

Mestsky Park, je pekne zmodernizovaný, ale mne tam chýba aj to čo bolo v tom parku vynikajúce aj pred cca 40 rokmi

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. augusta 2017

príjemná prechádzka v parku, v jednej časti je jazero a kvetinové záhony, v druhej časti sú zasa preliezky pre deti a stroje na cvičenie pre dospelých. Celkovo som mal z parku veľmi dobrý dojem.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Roman K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie