Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (314)
Filtrovať recenzie
314 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
153
117
32
4
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
153
117
32
4
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49314 recenzií
Recenzované: 23. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel s prijemnym prostredim a dobrym jedlom avsak podla mna prilis vysokymi cenami. V porovnani s porovnatelnymi hotelmi v Ceskej republike napr. aj v Prahe je ubytovanie drahsie. Uplne od veci je uctovanie samostatne za ranajky cca 10 Eur pri 100 Eur za ubytovanie. Myslim ze to pri tej cene nie je az tak vynimocne.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi EricS4266.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 22. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vašu námietku na vysokú cenu rešpektujeme. Cenu sa snažíme vyvažovať poskytnutými službami, ktoré neustále zlepšujeme.

Tešíme sa na Vašu návštebu v budúcnosti.

S pozdravom

Martin Grega
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. júla 2018

Naozaj super hotel, hoci skutočne len priemerné ranajky.
Izba, kupelna naozaj super. Presonal by som obzvlasť pochválil - naozaj perfekt.
Mal som po prvý raz požičaný bicykel - bez akéhokoľvek problému za super cenu.
V aute som mal "naložené" drahé veci - personál to okamžite riešil a umiestnil auto do garáže.
Naozaj perfekt - veľmi často trávim čas po hoteloch - a toto bolo voac ako super.
ďakujem !

Tip na izbu: výhľad na staré mesto
Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi JanM5119.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 22. februára 2019

Milý Jan M,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Veľmi nás teší Vaša príjemná skúsenosť. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

S pozdravom
Martin Grega
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

S hotelom som bol spokojny ja ako aj vsetci kolegovia. Izby boli pekne upratane a ciste. Clovek sa v nej dobre citil. Kupekna (nielen nasa ale aj ostatne) boli velmi priestranne a ciste. Na izbe nam nic zvlast nevadilo. Hotel hodnotim ako jeden z lepsich. A cena za ubytovanie bola tiez velmi velmi prijatelna.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi Romco211.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 22. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za kladné hodnotenie. Radi privítame Vás aj vašich kolegov.

S pozdravom

Martin Grega
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Tento hotel navštevujem už niekoľko rokov, takmer na týždennej báze. V Košiciach je pre mňa No.1. Ubytovanie je v pekných, čistých dizajnových izbách. Vybavenie izieb spĺňa štandard 4 hviezdičkového hotela. Pre mňa je dôležité hlavne pohodlie, bezplatne a kvalitné WiFi pripojenie a taktiež doplnkové služby akým je room servis alebo zabezpečenie transportu.
Tiež pozitívne hodnotím „gastro“ služby. Ponuka raňajok je bohatá, zodpovedajúca 4* štandardu, navyše význačná ponukou lahôdkových jedál a s takým ruským vajcom si zaspomínate na časy minulé . Ponuka reštaurácie Yasmín je zaujímavá aj v čase obeda, a aj a la carte . Jedlo je pestré a chutné. Každý si vyberie svoje, či už mäsové jedlá, cestoviny i šaláty. Reštaurácia je vhodná aj na organizovanie pracovných obedov a v letnom období na príjemne trávený čas v hotelovej záhrade a terase reštaurácie. Samozrejme netreba opomenúť steak house Montana s vynikajúcou ponukou chutných steakov pripravovaných naozaj profesionálne a na úrovni. V Montane sa zakončuje večer, po dobrom steaku, pri drinku a v spoločnosti príjemnej obsluhy.
Obdobie posledného polroka si všímam na mňa pozitívne vplývajúce zmeny. Izby začali mať svoju špecifickú príjemnú vôňu, na izbách pribudli menovky s menami chyžných, recepčné a obsluhujúci personál má príjemnejšie vystupovanie, gastronómia nadobudla konečne potrebnú kvalitu a každým týždňom je možne si všimnúť ako pribúdajú drobné detaily, v podobe nového porcelánu v reštaurácii, dekoračných prvkov, kvetín, a stále novými službami. Mne sa tento hotel stáva, viac a viac osobnejším.
Som veľmi rád, že vedeniu a personálu záleží na tom, aby sa hostia cítili v hoteli dobre a aby mal pre nich príjemné špecifiká v podobe detailov a služieb. Samozrejme stále je čo zlepšovať , vždy je priestor prinášať novú pridanú hodnotu pre hostí a hlavne je veľa práce v prístupe a profesionalizácii obsluhujúceho personálu najmä v reštaurácii. Ako jediné mínus v Yasmíne vnímam wellness, jeho prostredie a veľkosť. Mohol by byť umiestnený v inej časti hotela a mať aspoň menší bazén.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi salesak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. marca 2018

Prečo Yasmín a nie Jasmín obsluha, je dobrá izby čisté dá sa tam dobre a pohodlne vyspať odporúčam výhoda je aj v tom, že má vlastnú reštauráciu kde sa dá dobré najesť, porcie sú dobré chutné a cena je primeraná

Dátum pobytu: máj 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 8. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie. Tešíme sa na opätovné stretnutie.

S pozdravom

Martin
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie