Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (316)
Filtrovať recenzie
317 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
155
118
32
4
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
155
118
32
4
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712317 recenzií
Recenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

S hotelom som bol spokojny ja ako aj vsetci kolegovia. Izby boli pekne upratane a ciste. Clovek sa v nej dobre citil. Kupekna (nielen nasa ale aj ostatne) boli velmi priestranne a ciste. Na izbe nam nic zvlast nevadilo. Hotel hodnotim ako jeden z lepsich. A cena za ubytovanie bola tiez velmi velmi prijatelna.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
1  Poďakujte používateľovi Romco211.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 22. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za kladné hodnotenie. Radi privítame Vás aj vašich kolegov.

S pozdravom

Martin Grega
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Tento hotel navštevujem už niekoľko rokov, takmer na týždennej báze. V Košiciach je pre mňa No.1. Ubytovanie je v pekných, čistých dizajnových izbách. Vybavenie izieb spĺňa štandard 4 hviezdičkového hotela. Pre mňa je dôležité hlavne pohodlie, bezplatne a kvalitné WiFi pripojenie a taktiež doplnkové služby akým je room servis alebo zabezpečenie transportu.
Tiež pozitívne hodnotím „gastro“ služby. Ponuka raňajok je bohatá, zodpovedajúca 4* štandardu, navyše význačná ponukou lahôdkových jedál a s takým ruským vajcom si zaspomínate na časy minulé . Ponuka reštaurácie Yasmín je zaujímavá aj v čase obeda, a aj a la carte . Jedlo je pestré a chutné. Každý si vyberie svoje, či už mäsové jedlá, cestoviny i šaláty. Reštaurácia je vhodná aj na organizovanie pracovných obedov a v letnom období na príjemne trávený čas v hotelovej záhrade a terase reštaurácie. Samozrejme netreba opomenúť steak house Montana s vynikajúcou ponukou chutných steakov pripravovaných naozaj profesionálne a na úrovni. V Montane sa zakončuje večer, po dobrom steaku, pri drinku a v spoločnosti príjemnej obsluhy.
Obdobie posledného polroka si všímam na mňa pozitívne vplývajúce zmeny. Izby začali mať svoju špecifickú príjemnú vôňu, na izbách pribudli menovky s menami chyžných, recepčné a obsluhujúci personál má príjemnejšie vystupovanie, gastronómia nadobudla konečne potrebnú kvalitu a každým týždňom je možne si všimnúť ako pribúdajú drobné detaily, v podobe nového porcelánu v reštaurácii, dekoračných prvkov, kvetín, a stále novými službami. Mne sa tento hotel stáva, viac a viac osobnejším.
Som veľmi rád, že vedeniu a personálu záleží na tom, aby sa hostia cítili v hoteli dobre a aby mal pre nich príjemné špecifiká v podobe detailov a služieb. Samozrejme stále je čo zlepšovať , vždy je priestor prinášať novú pridanú hodnotu pre hostí a hlavne je veľa práce v prístupe a profesionalizácii obsluhujúceho personálu najmä v reštaurácii. Ako jediné mínus v Yasmíne vnímam wellness, jeho prostredie a veľkosť. Mohol by byť umiestnený v inej časti hotela a mať aspoň menší bazén.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi salesak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. marca 2018

Prečo Yasmín a nie Jasmín obsluha, je dobrá izby čisté dá sa tam dobre a pohodlne vyspať odporúčam výhoda je aj v tom, že má vlastnú reštauráciu kde sa dá dobré najesť, porcie sú dobré chutné a cena je primeraná

Dátum pobytu: máj 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 8. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie. Tešíme sa na opätovné stretnutie.

S pozdravom

Martin
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. decembra 2017

Hotel som vyuzila pocas sluzobnej cesty, izba bola dostatocne velka a taktiez kupelna. Krasny vyhlad na mesto. Na ranajky velmi siroky vyber. Lokalita dobra, kusok do centra.
S parkovanim auta nebol problem.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi conquest21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 1. februára 2018

Milá Conquest21,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Veľmi nás teší Vaša príjemná skúsenosť. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

S pozdravom
Zoltán Szegedy, obchodný manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. októbra 2017

Prach na poličke pod TV a pod poličkou. Dlažba v kúpeľni sa lepila. V sprchovom kúte boli kachličky výrazne zanesené vodným kameňom.
Postele extrémne mäkké, absolútne nepohodlné tým pádom a nezdravé. V izbe bolo extrémne teplo, pričom nebolo možné pustiť klímu tak, aby sa izba schladila. Hoci vonku bolo 10 stupňov, v izbe sme sa kvôli teplu nevyspali.
Raňajky na úroveň hotela 4* a cenu 15 eur na osobu výrazne slabý. Slabý výber jedla, práškový džús, pomalá obsluha.
Som zvyknutá využívať služby 4*a 5*, toto bolo to najslabšie, čo som zažila za posledné roky.
Pozitívum - dostatok parkovacích miest.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Ivana H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 18. októbra 2017

Milá Ivana,
Ďakujeme za Vaše ohodnotenie nášho hotela, ktoré nás ale aj veľmi mrzí z dôvodu nepríjemnej skúsenosti. Samozrejme aj negatívny ohlas má svoje pozitíva a motivuje nás zdokonalovať naše služby. Investície do rôznych oblastí hotela je živý cyklus, ktorými sa snažíme rôzne technické a ergonomické nedostatky eliminovať, veľa z toho sa nám už podarilo dokončiť, ale máme pred sebou ešte veľa práce. Náš hotel už prešiel na zimný režim, kedy chladenie v slnečných poobedňajších hodinách je už menej efektívne. Bufetové raňajky v našom hoteli hostia hodnotia veľmi pozitívne, uisťujeme Vás, že džúsy podávame naozaj kvalitné, v prípade záujmu ponúkame aj čerstvé fresh verzie z rôzneho ovocia. Parkovacích miest je naozaj dostatok pre všetkých hostí a sú poskytnuté v rámci ubytovania alebo návštevy hotela bezplatne. Ďakujeme za pochopenie
S pozdravom
Zoltán Szegedy, obchodný manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie