Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najnižšie ceny vášho pobytu
Booking.com
109 USD
View deal
Expedia.com
105 USD
View deal
ZenHotels.com
120 USD
100 USD
View deal
UŠETRITE 20 USD
Hotels.com105 USD
Priceline109 USD
FindHotel120 USD
Zobraziťvšetkých 14 ponúk
Ceny poskytujú naši partneri. Odrážajú cenu za izbu a noc vrátane všetkých daní a poplatkov, o ktorých naši partneri vedia. Ďalšie podrobné informácie získate od našich partnerov.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (325)
Filtrovať recenzie
325 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
156
123
32
4
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
156
123
32
4
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1217325 recenzií
Recenzované: 3. marca 2018

Prečo Yasmín a nie Jasmín obsluha, je dobrá izby čisté dá sa tam dobre a pohodlne vyspať odporúčam výhoda je aj v tom, že má vlastnú reštauráciu kde sa dá dobré najesť, porcie sú dobré chutné a cena je primeraná

Dátum pobytu: máj 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MartinG6085, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 8. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie. Tešíme sa na opätovné stretnutie.

S pozdravom

Martin
Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. decembra 2017

Hotel som vyuzila pocas sluzobnej cesty, izba bola dostatocne velka a taktiez kupelna. Krasny vyhlad na mesto. Na ranajky velmi siroky vyber. Lokalita dobra, kusok do centra.
S parkovanim auta nebol problem.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi conquest21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 1. februára 2018

Milá Conquest21,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Veľmi nás teší Vaša príjemná skúsenosť. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

S pozdravom
Zoltán Szegedy, obchodný manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. októbra 2017

Prach na poličke pod TV a pod poličkou. Dlažba v kúpeľni sa lepila. V sprchovom kúte boli kachličky výrazne zanesené vodným kameňom.
Postele extrémne mäkké, absolútne nepohodlné tým pádom a nezdravé. V izbe bolo extrémne teplo, pričom nebolo možné pustiť klímu tak, aby sa izba schladila. Hoci vonku bolo 10 stupňov, v izbe sme sa kvôli teplu nevyspali.
Raňajky na úroveň hotela 4* a cenu 15 eur na osobu výrazne slabý. Slabý výber jedla, práškový džús, pomalá obsluha.
Som zvyknutá využívať služby 4*a 5*, toto bolo to najslabšie, čo som zažila za posledné roky.
Pozitívum - dostatok parkovacích miest.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi ivahor78.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 18. októbra 2017

Milá Ivana,
Ďakujeme za Vaše ohodnotenie nášho hotela, ktoré nás ale aj veľmi mrzí z dôvodu nepríjemnej skúsenosti. Samozrejme aj negatívny ohlas má svoje pozitíva a motivuje nás zdokonalovať naše služby. Investície do rôznych oblastí hotela je živý cyklus, ktorými sa snažíme rôzne technické a ergonomické nedostatky eliminovať, veľa z toho sa nám už podarilo dokončiť, ale máme pred sebou ešte veľa práce. Náš hotel už prešiel na zimný režim, kedy chladenie v slnečných poobedňajších hodinách je už menej efektívne. Bufetové raňajky v našom hoteli hostia hodnotia veľmi pozitívne, uisťujeme Vás, že džúsy podávame naozaj kvalitné, v prípade záujmu ponúkame aj čerstvé fresh verzie z rôzneho ovocia. Parkovacích miest je naozaj dostatok pre všetkých hostí a sú poskytnuté v rámci ubytovania alebo návštevy hotela bezplatne. Ďakujeme za pochopenie
S pozdravom
Zoltán Szegedy, obchodný manažér

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Dobre situovany hotel s peknym vyhladom na Kosice.
Dostatok parkovacich miest. Recepcna posobila ako by bola 2den v praci. O baliku sluzieb, ktory sme rezervovali nemala ani ponatia, ani prehlad. Izby uz maju svoje prezite, chyzna by mohla aj pocas pobytu pretriet zrkadlo a stol od prachu. Ponuka minibaru - velmi slusna, ceny trocha mimo realitu. Fitko dobre zariadene, Wellness s 2 saunami je trocha mensie na hotel danych rozmerov... pre 4-6 vsak staci. Ranajky su dobre, sirsi vyber ,,cerstveho" peciva a zrnkova kava namiesto instantnej, by ich urobil top!
3* standard hotela s pomerom kvalita/cena.

Dátum pobytu: jún 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi PeterKLNK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 19. júna 2017

Dobrý deň prajem,

radi by sme sa Vám poďakovali za Váš pobyt u nás aj za hodnotenie nášho hotela, aj keď bol viac menej kritický. Samozrejme Váš názor akceptujeme a budeme sa naďalej snažiť aby všetci hostia, ktorí nás navštívia odchádzali spokojní.
Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu!

S pozdravom
Zoltán Szegedy
Junior Sales manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. apríla 2017

S hotelom sme boli absolútne spokojní...mali sme síce neskutočne teplo pri príchode do izby ale vzhľadom na to, že počasie je stále chladné, klíma funguje ešte v zimnom režime. To nehodnotím ako mínus. Raňajkový bufet skvelý, personál na úrovni.

Dátum pobytu: marec 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi ardah987.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia YasminManagement, Manažér v zariadení Hotel Yasmin Košice.Zodpovedané: 24. apríla 2017

Milý ardah987,

ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu o Vašom pobyte u nás. Veľmi nás teší, že ste s našimi službami boli absolútne spokojní. Režim kúrenia a chladenia izieb je u nás prispôsobený aktuálnemu počasiu, aj keď je faktom, že pri chladných ránach a večeroch a teplejších dňoch to nie je vždy úplne optimálne pri vstupe na izbu, ale teplotu Vám vieme kedykoľvek upravovať počas Vášho pobytu na požiadanie.
Veríme, že sa k nám kedykoľvek radi vrátite a my samozrejme vždy poskytneme najvyššiu možnú úroveň služieb pre Váš maximálny komfort.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

S pozdravom
Norbert Molnár
Sales&Marketing Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie