Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kávy sveta - ďakujem neprosím”
Recenzia Kávy Sveta

Kávy Sveta
Na pozícii č. 64 spomedzi 315 Reštaurácie v Košiciach
Cenový rozsah: 1 USD - 283 USD
Opis: Priateľská, útulná kaviareň s uvoľnenou atmosférou, dobrou hudbou a viac ako 50 rôznymi variáciami pre kávu a viac ako 30 druhov čajov. Servírujeme naše vlastné pečené raňajky, a to aj počas dňa. Nájdete tu občerstvenie, rýchle uhryznutie a krásne vína. Určite stojí za návštevu (podľa našich zákazníkov).
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Priateľská, útulná kaviareň s uvoľnenou atmosférou, dobrou hudbou a viac ako 50 rôznymi variáciami pre kávu a viac ako 30 druhov čajov. Servírujeme naše vlastné pečené raňajky, a to aj počas dňa. Nájdete tu občerstvenie, rýchle uhryznutie a krásne vína. Určite stojí za návštevu (podľa našich zákazníkov).
Zrecenzované: 29. marca 2018

Navštívili sme tento podnik náhodou. od momentu ako sme do kaviarne vošli bolo to len zlé a ešte horšie. Vstup - zarosené dvere, plno ľudí, vydýchaný vzduch. Nápojový lístok obsahuje také neuveriteľné množstvo káv a čajov, že máte čo robiť ak si chcete niečo vybrať, obsluha bola len o málo viac ako neochotná poradiť nám. Roky pijem ristretko, ale také odporné som ešte nepil. Pripadalo mi to ako viac krát použitá káva. Pohár na vodu špinavý, toalety špinavé smradľavé, stôl obsluha ani neutrela, obsluha mrzutá. na kávu Oblečenie čašničky ani nekomentujem. Celé zle. Sem už na kávu isto neprídem.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (28)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

111528 recenzií

Zrecenzované: 29. januára 2018

Odporúčam všetkým, ktorí si chcú posedieť v príjemnom prostredí pri vynikajúcej káve. Na výber je veľa možností a obsluha s radosťou pomôže pri výbere najlepšej kávy, ktorá vám najviac sadne :)

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi DanielaL3923.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Obľúbené miesto s vynikajúcou kávou a horúcou čokoládou. Nie obyčajné presso, ale ochutnajte kávu s pôvodom. Výborná je Nikaragujská tabaková, malé espresso, keď ochutnáte, iné si už nedáte. Nevýhoda je pomerne častá výmena obsluhujúceho personálu, rýchlo spoznáte profesionálny prístup. Prostredie s tichou hudbou príjemné. Nevyvreskuje na vás rádio FM. Koláčiky ku káve sú domáce, čerstvé a veľmi chutné. Odporúčam ochutnať, ak strávite čas v Košiciach.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi ingrid772015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi velmo velmi zle..tu kaviaren treba zavriet!!!!!obsluha hrozna,fujjjj..som Chorvat ale to som este nikdy ne dožil..!!!!!!hnusssssss

Dátum návštevy: október 2017
1  Poďakujte používateľovi Božidar S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Áno, nie je káva ako káva, ale komu sa má chcieť listovať v 40 stranovom výbere. Obsluhe by som odporúčala absolvovať kurz príjemného správania. Viac sa tu nezastavím.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi 252vierab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Kávy Sveta, si pozreli aj

Košice, Košický kraj
 
Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste Kávy Sveta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu