Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikajúce jedlo 👍”

Reštaurácia ZORE
Na pozícii č. 83 spomedzi 316 Reštaurácie v Košiciach
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Po odporúčaní známeho som sa rozhodol zájsť na obed do Zore. Skúsil som denné menu. Fazuľová polievka bola naozaj chutná ako od babky. No čo mi vyrazilo dych boli zeleninové lasagne, ktoré mi odporučila obsluha. Slečna mala pravdu, že sú vynikajúce priam dokonalé. Dezert horúce maliny so zmrzlinou to celé menu iba doladili a celkovo hodnotím tento rýchly obed na jedničku. Obsluha bola milá a profesionálna no trochu úsmevu by potešilo.
Jedlo 1*
Obsluha 1

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Marekrr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Norbert F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Reštaurácia ZORE.Zodpovedané: 12. apríla 2018

Marek, ďakujeme veľmi pekne za vaše slová. sme veľmi radi, že vám naše obedové menu chutilo. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (19)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

5919 recenzií

Zrecenzované: 12. marca 2018

Nečakaná zážitková gastronómia, lepší roastbeef som ešte nejedla. Profesionálna , všímavá a milá obsluha, čerstvé kvety na stole, veľmi dobré stoličky a štýlový interiér.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi BeaMacka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Norbert F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Reštaurácia ZORE.Zodpovedané: 12. apríla 2018

Ďakujeme veľmi pekne za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že vám náš roastbeef chutil a pevne veríme, že vás čoskoro opäť uvidíme ! :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. februára 2018 cez mobilné zariadenie

S kolegami sme boli úplne nadšení. Skutočne veľmi milá obsluha, skvelé jedlo (o kačke kolegyňa básnila ešte celý týždeň, pre mňa zas cestoviny nezabudnuteľné), priestory príjemné. Naozaj veľká spokojnosť, jediné “negatívum”, že sa do nás už nevošiel dezert.
Budeme navštevovať určite pravidelne.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi duniatko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Norbert F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Reštaurácia ZORE.Zodpovedané: 12. apríla 2018

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Sme veľmi rad, že vám u nás chutilo a že vám aj vašej kolegyni ostali naše jedlá na jazyku :) Vaše jediné "negatívum" vám veľmi radi vykompenzujeme pri ďalšej návšteve. Tešíme sa na vás !

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. februára 2018

Fantastické chute, či večera s priateľmi alebo obed s rodinou, pozitívna atmosféra reštaurácie s perfektnými službami. Bola som u nich viackrát, degustovala som menu: ponuku dňa alebo vlastný výber, vždy famózne chute. Vedia poradiť aj pri výbere drinkov, určite odporúčam. Síce nie sú v centre, o to viac príjemné prostredie bez obrovského ruchu.
Samotné jedlo nadekorované ako obrázok. :)
Odporúčam na 200%, opakovať. :)

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 239clifs.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Norbert F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Reštaurácia ZORE.Zodpovedané: 12. apríla 2018

Wow ! Ďakujeme veľmi pekne za krásne slová. Sme nesmierne radi, že vám u nás zakaždým chutí a že sa k nám rada vraciate. Tešíme sa na vás už onedlho s novým menu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Ak nemáte na sebe oblek od Armaniho a pri sebe spoločnosť, ktora v KE podľa nich v niektorých kruhoch nič neznamená, tak si vás čašníci ani nevsimnu.. Co už, sme sa premiestnili niekam, kde sme sa najedli úplne luxusne

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi KatarinaG353.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katarina S, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Reštaurácia ZORE.Zodpovedané: 12. októbra 2017

Vážená pani Katarína,
ďakujeme za čas, ktorý ste venovali Vášmu hodnoteniu. Je nám ľúto, že ste zo ZORE odchádzali so zlým dojmom, absolútne však vylučujeme, že by sme hostí obsluhovali podľa oblečenia alebo spoločenského postavenia.
Pri Vašej návšteve sme Vám nechali čas na príchod štvrtého hosťa, ktorého ste očakávali. Chvíľková neprítomnosť obsluhy pri Vašom stole nemala vonkoncom naznačiť, že si Vás nevšímame, len sme mali v reštaurácii viacero hostí, ktorým sme sa venovali.
Ďakujeme za pochopenie.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Reštaurácia ZORE, si pozreli aj

Košice, Košický kraj
 
Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste Reštaurácia ZORE? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu