Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (59)
Filtrovať recenzie
59 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
41
16
0
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
41
16
0
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1659 recenzií
Recenzované: 7. marca 2018

tento hotel je v príjemnej lokalite v historickom centre. Má pekné ubytovacie prostredie. Bufetové raňajky sú v cene ubytovania boli pestré v teplých a v studených jedlách a nápojoch. Aj obsluha je na úrovni.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PenzionHradbova9, Manager v zariadení Penzión Hradbová.Zodpovedané: 22. marca 2018

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. decembra 2017

Penzión Hradbová, v ktorom som bola ubytovaná dve noci, ma príjemne prekvapil pekným exteriérom a interiérom, kvalitnými službami a milým personálom. Veľmi oceňujem prístup na recepcii hneď po príchode, keď mi s ohľadom na môj vyšší vek ústretovo vymenili izbu rezervovanú na 2. poschodí za izbu na prízemí. Penzión tvoria dve budovy oddelené udržiavaným parkovým dvorom s jazierkom, kde sa dá v peknom počasí posedieť. Všade bolo čisto. Situovanie penziónu v tichšej uličke len pár minút chôdze od historického centra Košíc považujem za veľké plus.
Mala som 1-lôžkovú izbu v druhej budove na prízemí, kde sa z hlavnej chodby ďalšími dverami prešlo do malej chodbičky, z ktorej sa vchádzalo už len do dvoch izieb. V tej budove je aj wellness, čo bolo fajn, lebo do/z wellnessu som teraz v zime nemusela prechádzať cez dvor. Izba bola pohodlne veľká, s dostatkom úložných priestorov, moderne zariadená, s doplnkami a vo farbách s citom pre vkus, cítila som sa v nej príjemne. Orientovaná bola do susedného tichého dvora. Kúpeľňa bola kompletne vybavená, nechýbala plachta do wellness. Obsah minibaru bol za poplatok. Na nepreležanej posteli a na mäkšom dosť veľkom vankúši sa mi veľmi dobre spalo. V izbe pod oknom a na rebríkovom radiátore v kúpeľni boli funkčné termostatické hlavice na individuálnu reguláciu kúrenia. Bufetové raňajky (v cene ubyt.) boli dostupné v dobrom časovom rozpätí, boli pestré v teplých a v studených jedlách a nápojoch a dalo sa vybrať aj z raňajkového menu.
Penzión zabezpečuje pristavenie taxíka od taxislužby, s ktorou spolupracuje, využila som túto službu trikrát k mojej spokojnosti. Využila som aj službu budenia, bez problémov. Je možné objednať sa na masáže za príplatok, čo mi však časovo nevyšlo, preto kvalitu masáží neviem posúdiť. Wellness (zdarma) je veľmi dobre vybavené, pobyt v ňom spríjemňovala relaxačná hudba, bola som vo vírivke, ktorá bola super. Wifi pripojenie (zdarma) neviem posúdiť, lebo som ho nevyužila. TV signál bol bez problémov.
Bola som veľmi spokojná a ak by som v budúcnosti opäť potrebovala v Košiciach prespať mimo súkromia, bez váhania si opäť vyberiem tento penzión.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi luba414.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PenzionHradbova9, recepcia v zariadení Penzión Hradbová.Zodpovedané: 9. decembra 2017

Ďakujeme veľmi pekne za krásnu recenziu. Sme radi že sa Vám u nás páčilo a boli ste spokojná. Veríme, že sa k nám v blízkej budúcnosti vrátite a tešíme sa na Vašu návštevu ! :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Penzion ma super polohu v centre mesta, s vlastnym parkoviskom.
Izby su priestranne, primerane zariadene. Vyhodiu je kuchynska linka, rychlovarna kanvica, ponuka cajov, kavy.
Prijemny maly wellness je zaujimavy hlavne v zimnych mesiacoch.
Ranajky su bohate, dobry vyber.
Obsluha vyborna.

Dátum pobytu: október 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi 915milanm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PenzionHradbova9, Recepcia v zariadení Penzión Hradbová.Zodpovedané: 19. novembra 2017

Tešíme sa z Vašej spokojnosti a veríme, že sa k nám v blízkej budúcnosti opäť radi vrátite.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Uz viac ako 3 roky navstevujem pravidelen Kosice a vzdy nasa volba padne na tento penzion. Detom sa paci wellness. Je tu vzdy ako doma. V centre mesta a nikam to nemame daleko. Bezproblemove parkovanie a prijemny personal a prostredie. Dvor s jazierkom uprostred na vecerne posedenie. P

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Zuzans H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 3. októbra 2017

Dobrý večer,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a milé slová. Vážime si to, že sa k nám radi vraciate a ste spokojní s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu. S pozdravom kolektív Penzión Hradbová.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Nad očakávanie, recenzie nesklamali, čisté, voňavé, blízko hlavnej ulice, ktorú sme prešli krížom krážom. Tichá ulica.Hneď pri vstupe dnu príjemná vôňa, výhľad z okna do rozkvitnutého upraveného dvora. Raňajky výborné,široký výber pre každého.

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi katkac20.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PenzionHradbova9, recepcia v zariadení Penzión Hradbová.Zodpovedané: 19. novembra 2017

Sme veľmi radi že sa Vám u nás páčilo a boli ste spokojní. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu !
S pozdravom kolektív Penzión Hradbová.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie