Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikakuce zakusky”

San Domenico Caffe
Na pozícii č. 8 spomedzi 321 Reštaurácie v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 8 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 23. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Ak hladate utulnu kaviaren s vybornou kavou a skvelymi sladkymi pochutinami tak jednoznacne sem. Naozaj vynikajuce len tak dalej

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi Destination761784.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SanDomenicoCaffe, General Manager v zariadení San Domenico Caffe.Zodpovedané: 9. júna 2018

Ďakujeme za slová chvály a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :-) Tím San Domenico Caffe & Deli & Cakery

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (154)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2832154 recenzií

Zrecenzované: 3. marca 2018

do san domenica chodime viac rokov, stabilne je tu rovnaka kvalita, občas pomalšia obsluha, inak bez vyhrady. ponukany sortiment je vzdy cerstvy a pekne servirovany, utulny a cisty detsky kutik. za mna jednoznacne najlepsia kava v meste, ako jedini ( inde som zatial nenasla) ponukaju aj plantaznu vyberovu kavu, vzdy iny druh. uvitala by som mozno obmenu ponukanych kolacikov, nakolko som uz vsetky ochutnala a rada by som si vybrala nieco nove. ale ak mam chut na klasiku co poznam alebo chcem ist do kaviarne s niekym novym a nechcem byt sklamana ani experimentovat, tak urcite domenico tam som si ista ze to bude urcite dobre aj co sa jedla a kolacov tyka.

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi brise0vna.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SanDomenicoCaffe, General Manager v zariadení San Domenico Caffe.Zodpovedané: 9. júna 2018

Ďakujeme krásne! Snažíme sa a do budúcna plánujeme novinky :-) Tak sa zastavte ;) Tím San Domenico Caffe & Deli & Cakery

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. decembra 2017

Jednoducho najlepšie miesto na kávu, na niečo výborné podzub ale aj na relax so štvornohým parťákom po boku.

San Domenico som objavila tohto roku úplnou náhodou. 10 rokov žijem v Čechách, ale Košice sú môj domov, takže sa sem samozrejme ráda vraciam. Jediný môj "problém" je, že mám psa - veľkého vlčiaka. V Prahe je celkom bežné chodiť so psami do reštaurácií, v Košiciach s tým bol ešte pred pár rokmi celkom problém. Na internete som našla recenziu na San Domenico ako dog friendly kavárnu. Recenzia neklamala.

Nielen, že je San Domenico miesto, kde môžete bez problémov vziať svojho štvornohého miláčika a kde dostane vodu a nejaké dobroty k tomu, ale je to tiež miesto, kde si vychutnáte skvelú kávu, domáce limonády a čaje, úžasné zákusky (za mňa top karamelový Cheesecake - najlepší cheesecake aký som kedy jedla) a vlastne všetko, čo si objednáte, jednoducho nemôžete siahnuť vedľa. K tomu všetkému ako grátis úžasne milá, usmievavá a ochotná obsluha, ktorá sa snaží vo všetkom vyhovieť.

San Domenico je jednoducho miesto, ktoré už rozhodne neminiem pri žiadnej svojej návšteve Košíc a ktoré doporučujem rodine aj priateľomm ;)

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi ayzayah.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SanDomenicoCaffe, General Manager v zariadení San Domenico Caffe.Zodpovedané: 9. decembra 2017

Ďakujeme za skutočne vyčerpávajúcu a krásnu recenziu! Sme naozaj veľmi radi, že pri návšteve Vášho rodného mesta nás už neminiete a zastavíte sa :-) Pochvala za Caramel Cheese Cake veľmi potešila, ďakujeme. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :-)
Tím San Domenico Caffé & Cakery

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Vchod z námestia v širšom historickom centre mesta Košice. Na vyšších poschodiach je penzión a známa reštaurácia. Kľudné prostredie, menšie priestory s dobrou ponukou koláčov, kávy, čajov. Personál úslužný. Odporúčame.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi brk513.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SanDomenicoCaffe, General Manager v zariadení San Domenico Caffe.Zodpovedané: 9. decembra 2017

Ďakujeme za milé slová a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :-)
Tím San Domenico Caffe & Cakery

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Zákazníkom som už štrvtý rok a je to miesto kde sa vždy rada vraciam a cítim sa tam ako doma. San Domenico ponúka skvelé koláčiky, najlepšie senviče a ešte lepšiu kávu. Určite iba odporúčam!

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi LenkaB267.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SDomenico_Caffe_Deli, General Manager v zariadení San Domenico Caffe.Zodpovedané: 18. novembra 2017

Ďakujeme krásne za milé slová a sme naozaj šťastní, že ste našim verným hosťom. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím San Domenico Caffé & Deli & Cakery.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli San Domenico Caffe, si pozreli aj

Košice, Košický kraj
Košice, Košický kraj
 
Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste San Domenico Caffe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu