Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 8:00 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
krásne

Jazda okolo potoka a pod lesom je zážitok pre všetky vekové kategorie. Ako ide rekonštrukcia... viac informácií

Recenzované: 4. februára 2019
651starkey651
,
Košice, Slovensko
Super

Táto atrakcie je super pre deti celé rodiny, ktoré tu majú možnosť stráviť super príjemne celý deň... viac informácií

Recenzované: 18. októbra 2018
Bohdan09
,
Prešovský kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (27)
  
Recenzie (27)
Filtrovať recenzie
27 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
22
5
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
22
5
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51027 recenzií
Recenzované: 15. februára 2018

Je to pekná atrakcia ako pre deti, dospelých, dôchodcov a rodiny s malými deťmi. Je to detská historická železnica.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2018

Nápadité akcie, je vidno, že prevádzkovatelia robia svoju prácu so srdcom. Príjemné prostredie s výborným personálom, medzi ktorým sú aj deti.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Gizela N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Cestu tímto vlakom mám neodmysliteľne spätú s cestou na Alpinku. Mohli sme tam mohli ísť aj autom ale vždy som si zvolil radšej tuto možnosť. Takto už aj cesta tam je zážitkom. Výletom vlakom na Alpinku nikdy nič nepokazíte je to proste istota že máte cely deň čo robiť. Ceny sú tam rôzne, dajú sa uplatnit zľavy pre deti, ZŤP, rodinne, študentské zľavy ...

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi hjvg11.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

veľmi pekná cesta vláčikom, deti sa zabavili, vyfotili, ponúka aj rôzne programy podľa sezóny aj ked by to mohlo byť lacnejšie

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi AdelaK91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2017

miesto, na ktoré ako dieťa veľmi rád spomínam - výlet vláčikom, guláš na aničke. Pre cestovateľov s deťmi, ktorí sú fanúšikmi výletov, vláčikov a prírody je to ideálne miesto.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi branislav h.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie