Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brezno
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (171)
Filtrovať recenzie
173 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
111
41
11
9
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
111
41
11
9
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1621173 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Zamilovali sme si vas wellness a okolie hotela. Urcite sa vratime. Personal mily a vsade cistota. Lokalita stvorena a vhodna na turistiku a na krasne chvile s rodinkou. Pocasie nam kusok nevyslo prsalo,a preto sa nevieme dockat poctivej zimy a nasho navratu :)

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi danhorak5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal K, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Partizan.Zodpovedané: 28. novembra 2018

Dobrý deň prajeme,
chceli by sme sa úprimne poďakovať za Vašu pozitívnu recenziu. Budeme sa tešiť na stretnutie počas zimy.
Ostávame s pozdravom a prianím pekného dňa

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2018

Príjemne zrekonštruovaný hotel v nádhernom prostredí. Mňa očarili hlavne dekorácie z prírodnín na chodbách i v izbách. Hotel to zútulnilo. Milé privítanie na recepcii. Neočakávaná pomoc chyžnej pri hľadaní izby (pozdravujem milú pani, ktorá robila servis na 3. poschodí 16.10.2018 – vďaka). Zo zamestnancov sa šírila vo väčšine pozitívna nálada, čo pobyt určite spríjemnilo. V reštaurácii sme mali dostatočný výber jedál a pripravené ozaj chutne (konkrétne do mäkka upečená kačka s kapustou a lokšami). Hotel ponúka veľké množstvo voľno-časových aktivít. A keď nechcete byť na hotely, tak si vybehnete na hrebeň Nízkych Tatier.

Dátum pobytu: október 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Jozef C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Mame na Slovensku oblubeny wellnes hotel,kde chodime pravidelne, ale chceli sme po dlhej dobe skusit nieco nove,ine. Hotel Partizan nas v minulosti odradzal rym, ze do saunoveho sveta, nemojla aj nasa dcera ist s nami a teda by sme sa muselo striedat, pripadne byt len v deskuch saunach spolu vsetci. Tentoraz nam to vsak nevadilo. Musim povedat vsak, ze sme ostali velmi milo prekvapeny, co sa pri nasej narocnosti malokedy stava. Uz hned po zaparkovani sa nam pomohlo s kuframi, na recepcii boli velmi mili a zdvorili. Izba (c.331) prijemna, dostatocne velka, cista, matrace taktiez fajn, co bolo trosku rusive bola toaleta. Je uz trochu zasla, nedobre cistena, nakolko tam citit aj moc, to by sa stat nemalo. Nie je ani zaroven taka stara, ze by tento problem sa nedal odstranit, beriem to ako zlyhanie upratovacieho servisu.
Sauny aj bazeny su prijemne, krasny vyhlad, prijemne je si aj vonku polezat. My sme osobne nemali problem s lehatkaminpri bazene, ale poobede jak ludia chodili, nemali sa uz kde ulezat, usadit, tych je pomenej. Inak aj personal na recepcii je velmi vstriecny, priatelsky a snazivy. Musim pochvalit kuchynu, skvely vyber pri ranajkach,ako aj pri veceri chutneho jedla, kvalitou na dobrej urovni, restauracia panorama posobi prijemne a obsluha tu je rovnako velmi pohotova a kultivovana. Talska basta,ktora je mimo hotela- patri ale k hotelu, tiwz naozaj prijemne posedenie pri kvalitnom jedle, prijemne je rozlahle detske ihrisko, kde sa vase deti urcite nudit nebudu. Myslim,ze za ludmi pracujucimi v tomto hoteli je kus prace, pripadne skvely vyber majitelov.
Zaroven na koniec by som este pochvalila vyber spa sluzieb, za primerane ceny.
Vsetci sme boli spokojni a prijemne prekvapeni a radi zaradime tento hotel medzi tie, kde sa vratime aj nabuduce.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi karolinaz525.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2018

V tomto hoteli sme boli 2.krát a musím povedať, že nás nesklamal. Pokiaľ ste ochotní priplatiť a vezmete na vedomie, že táto oblasť nepatrí medzi lacnejšie /ako celé Nízke Tatry/, môžem ho iba doporučiť. Hotel sa nachádza v krásnej lokalite, vhodnej pre tých, ktorí nemajú radi masové akcie a sú motorizovaní. Prebiehajúcim kongresom sme vôbec neutrpeli a mali sme pocit, že personál má záujem o svojich zákazníkov. Bol prívetivý, s príjemným vystupovaním, ochotný poradiť. Izby veľmi vkusne zariadené, čisté, uteráky menené. V ponuke wellness a bazény aj pre malé deti. Gurmánsky zážitok sme mali šancu zažiť aj v podobe servírovaných večerí, hoci menší handicap bolo, že neboli určené pre deti. Tie mali večere formou bufetu s ponukou cestovín, hranoliek, syru a kečupu, našťastie to zachránili polievky a dezerty, kde sa dali nájsť aj sladké jedlá /dukátové buchtičky.../ V prípade večere formou švédskych stolov si prišli na svoje aj deti. Inak za celý pobyt sme nenašli nič iné,čo by sme pripomienkovali a radi sa sem vrátime aj nabudúce.

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi anna1050.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal K, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Partizan.Zodpovedané: 27. augusta 2018

Dobrý deň Anna,
touto cestou Vám úprimne ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Sme radi, že letný pobyt v Hoteli Partizán**** splnil Vaše očakávania, že ste odchádzali spokojní a uvažujete o ďalšej dovolenke.
Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.
S pozdravom
Tím Hotela Partizán**** - Tále

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2018

Dal som tomuto hotelu hodnotenie na 4,ale vela by nechybalo,aby sme ho ohodnotili na 5.Zacnem prichodom,krasne prostredie,katastrofalne parkovanie a prijemna recepcia,aj ked tato cast by potrebovala urcite ozivit.Miesa sa tam komunizmus s s nejakymi inymi prvkami.Potom mam vyhrady k izbe,boli sme styria 2 dosp.+2 deti 8 rocne,a nikto mi pri rezervacii nepovedal,ze budeme natlaceni v jednej miestnosti so styrmi postelami a bez balkona.Skoda,ze pri obj.Vam to nepovedia,alebo nenapisu.Takze s izbou sme neboli spokojni,ale s cistotou v celom hoteli ano.Cistota bola na super urovni.Co sa tyka servisu a sluzieb,tiez musim vysoko hodnotit,zvlast chcem vyzdvihnut pana Rolanda a sl.Viktoriu.Lobby bar je v tomto hotely velmi slaby clanok,servisom aj zatvaracou dobou.Co sa tyka stravy,ranajky su super,chodime casto po 4*slovenskych hoteloch,preto ranajky hodnotim super.Vecere uz az tak nie,je tam viac dovodov.Hotel je rodinny a priatelsky k detom,ale strava tomu moc nezodpovedala.Napr.jeden vecer bola len grilovacka,klobasy,krkovicka atd.z toho detom asi nic na vecer nedam,ani raz nebola zemiakova kasa,neustale bola kuracina,minimum hovadzie a bravcove.Tie vecere treba dotiahnut.Chodili sme casto na obedy na ala carte do Talskej Basty,vynikajuca gastronomia,super kuchar,tusim sa volal Maros,dakujeme za super kuchynu.Potom sme boli raz na veceru na ala carte v hoteli a to uz nebolo take super.Este chcem velmi vyzdvihnut animacny tim,Roba,Timeu a Evu,vsetka cest boli ste super.A nakoniec taku malu poznamocku si neoodpustim,vedenie musi viac si vsimat zakaznikov a hlavne ich pozdravit,neviem kto okolo nas chodil,ale ten pan v bielej kosely a zltej kravate,ani raz za pobyt nevedel pozdravit.Takze,super hotel,odporucame a vratime sa niekedy,dakujeme.

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi kstrakosova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie