Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (144)
Filtrovať recenzie
144 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
94
35
7
7
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
94
35
7
7
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16144 recenzií
Recenzované: 30. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Mame na Slovensku oblubeny wellnes hotel,kde chodime pravidelne, ale chceli sme po dlhej dobe skusit nieco nove,ine. Hotel Partizan nas v minulosti odradzal rym, ze do saunoveho sveta, nemojla aj nasa dcera ist s nami a teda by sme sa muselo striedat, pripadne byt len v deskuch saunach spolu vsetci. Tentoraz nam to vsak nevadilo. Musim povedat vsak, ze sme ostali velmi milo prekvapeny, co sa pri nasej narocnosti malokedy stava. Uz hned po zaparkovani sa nam pomohlo s kuframi, na recepcii boli velmi mili a zdvorili. Izba (c.331) prijemna, dostatocne velka, cista, matrace taktiez fajn, co bolo trosku rusive bola toaleta. Je uz trochu zasla, nedobre cistena, nakolko tam citit aj moc, to by sa stat nemalo. Nie je ani zaroven taka stara, ze by tento problem sa nedal odstranit, beriem to ako zlyhanie upratovacieho servisu.
Sauny aj bazeny su prijemne, krasny vyhlad, prijemne je si aj vonku polezat. My sme osobne nemali problem s lehatkaminpri bazene, ale poobede jak ludia chodili, nemali sa uz kde ulezat, usadit, tych je pomenej. Inak aj personal na recepcii je velmi vstriecny, priatelsky a snazivy. Musim pochvalit kuchynu, skvely vyber pri ranajkach,ako aj pri veceri chutneho jedla, kvalitou na dobrej urovni, restauracia panorama posobi prijemne a obsluha tu je rovnako velmi pohotova a kultivovana. Talska basta,ktora je mimo hotela- patri ale k hotelu, tiwz naozaj prijemne posedenie pri kvalitnom jedle, prijemne je rozlahle detske ihrisko, kde sa vase deti urcite nudit nebudu. Myslim,ze za ludmi pracujucimi v tomto hoteli je kus prace, pripadne skvely vyber majitelov.
Zaroven na koniec by som este pochvalila vyber spa sluzieb, za primerane ceny.
Vsetci sme boli spokojni a prijemne prekvapeni a radi zaradime tento hotel medzi tie, kde sa vratime aj nabuduce.

Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi karolinaz525.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2018

V tomto hoteli sme boli 2.krát a musím povedať, že nás nesklamal. Pokiaľ ste ochotní priplatiť a vezmete na vedomie, že táto oblasť nepatrí medzi lacnejšie /ako celé Nízke Tatry/, môžem ho iba doporučiť. Hotel sa nachádza v krásnej lokalite, vhodnej pre tých, ktorí nemajú radi masové akcie a sú motorizovaní. Prebiehajúcim kongresom sme vôbec neutrpeli a mali sme pocit, že personál má záujem o svojich zákazníkov. Bol prívetivý, s príjemným vystupovaním, ochotný poradiť. Izby veľmi vkusne zariadené, čisté, uteráky menené. V ponuke wellness a bazény aj pre malé deti. Gurmánsky zážitok sme mali šancu zažiť aj v podobe servírovaných večerí, hoci menší handicap bolo, že neboli určené pre deti. Tie mali večere formou bufetu s ponukou cestovín, hranoliek, syru a kečupu, našťastie to zachránili polievky a dezerty, kde sa dali nájsť aj sladké jedlá /dukátové buchtičky.../ V prípade večere formou švédskych stolov si prišli na svoje aj deti. Inak za celý pobyt sme nenašli nič iné,čo by sme pripomienkovali a radi sa sem vrátime aj nabudúce.

  • Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi anna1050.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal K, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Partizan.Zodpovedané: 27. augusta 2018

Dobrý deň Anna,
touto cestou Vám úprimne ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Sme radi, že letný pobyt v Hoteli Partizán**** splnil Vaše očakávania, že ste odchádzali spokojní a uvažujete o ďalšej dovolenke.
Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.
S pozdravom
Tím Hotela Partizán**** - Tále

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2018

Dal som tomuto hotelu hodnotenie na 4,ale vela by nechybalo,aby sme ho ohodnotili na 5.Zacnem prichodom,krasne prostredie,katastrofalne parkovanie a prijemna recepcia,aj ked tato cast by potrebovala urcite ozivit.Miesa sa tam komunizmus s s nejakymi inymi prvkami.Potom mam vyhrady k izbe,boli sme styria 2 dosp.+2 deti 8 rocne,a nikto mi pri rezervacii nepovedal,ze budeme natlaceni v jednej miestnosti so styrmi postelami a bez balkona.Skoda,ze pri obj.Vam to nepovedia,alebo nenapisu.Takze s izbou sme neboli spokojni,ale s cistotou v celom hoteli ano.Cistota bola na super urovni.Co sa tyka servisu a sluzieb,tiez musim vysoko hodnotit,zvlast chcem vyzdvihnut pana Rolanda a sl.Viktoriu.Lobby bar je v tomto hotely velmi slaby clanok,servisom aj zatvaracou dobou.Co sa tyka stravy,ranajky su super,chodime casto po 4*slovenskych hoteloch,preto ranajky hodnotim super.Vecere uz az tak nie,je tam viac dovodov.Hotel je rodinny a priatelsky k detom,ale strava tomu moc nezodpovedala.Napr.jeden vecer bola len grilovacka,klobasy,krkovicka atd.z toho detom asi nic na vecer nedam,ani raz nebola zemiakova kasa,neustale bola kuracina,minimum hovadzie a bravcove.Tie vecere treba dotiahnut.Chodili sme casto na obedy na ala carte do Talskej Basty,vynikajuca gastronomia,super kuchar,tusim sa volal Maros,dakujeme za super kuchynu.Potom sme boli raz na veceru na ala carte v hoteli a to uz nebolo take super.Este chcem velmi vyzdvihnut animacny tim,Roba,Timeu a Evu,vsetka cest boli ste super.A nakoniec taku malu poznamocku si neoodpustim,vedenie musi viac si vsimat zakaznikov a hlavne ich pozdravit,neviem kto okolo nas chodil,ale ten pan v bielej kosely a zltej kravate,ani raz za pobyt nevedel pozdravit.Takze,super hotel,odporucame a vratime sa niekedy,dakujeme.

  • Termín ubytovania: august 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi kstrakosova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel som navštívil opäť po nejakom čase už po niekolky krát a stále v rovnakej kvalite a veľmi slušných službách. Už po príchode na parkovisko vás nasmeruje pikolik kde zaparkovať. S otázkou chcete parkovať v tieni alebo na slnku. Odnesie celu batožinu a privíta vás na recepcii: "pane asi už nepôjdete autom, môžem ponúknuť pohár šampanského?" No co viac potrebujete na uvitanie. Kým sa vybavíte na recepcii batožinu už máte na izbe. Veľmi mila pani na recepcii hneď upozorňuje že na večer je prichystany degustacny večer 5chodov menu s dobrým vínom, nieje prečo vyskúšať. Izby sú veľmi pekne čisté s kvalitnými matracmi na spanie. Večer začína prihovorom riaditeľa hotela s heslom hotela : " hotel v lese, les v hoteli." Všetko čo bolo podávané boli miestne surovín z lesa farmy na okoli s veľmi vhodne dokombinovanym vínom. Hotel je v sieti medzinárodného programu na vzdelávanie čašníkov, prevádzkarne...takže je veľa personálu na brigáde alebo vzdelávaní s veľmi priateľským rofesionalnym prístupom. Rozhodli sme sa degustovat dobre vínko ktoré nám mladý ukrajinec žijúci v dubaji akurát na štúdiu v hoteli veľmi podrobné porozprával životný príbeh vojnoveho utecenca imigranta idúceho za svojim snom z ktorého behali zimomriavky po chrbte. Ceny sú celkom slušne no pri danom prostredí a službách je to akceptovateľné. Welness je jeden z najkrajších na slovensku s plnohodnotným vybavením a jedinou finskou saunou s výhľadom cez okno na okolitú prírodu. Príjemné spestrenie dňa bolo okrem okolitých aktivít aj v teplom dní ochladenie sa v nádrži z vodou ktorá predpokladam v zime slúži na zasnezovanie. Celkovo znova hodnotím hotel v častiach ubytovanie, služby, personál, vybavenie, strava, prostredie ako jedno za ktoré sa oplatí si zaplatiť pretože len málo hotelov na slovensku dokážu ponúknuť komplex v rovnakej kvalite niekoľko rokov.

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) sólo
Poďakujte používateľovi DusanM247.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal K, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Partizan.Zodpovedané: 30. júla 2018

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za toto hodnotenie. Vždy keď čítame o spokojnosti našich hostí, tešíme sa, lebo vieme, že to čo robíme má zmysel.
Snažíme sa o spestrenie pobytov pre našich hostí formou rôznych zážitkov a sme radi, že ste sa zúčastnili jedného z nich. Rovnako nás teší, že Vám naše degustačné menu doplnené vínkami chutilo a že ste využili väčšinu našich služieb.
O chvíľku máme internú poradu, na ktorej Vaše hodnotenie predložíme, aby sa o ňom dozvedeli všetci Partizáni. Ani si neviete predstaviť, ako sa budú tešiť.
Tešíme sa na ďalšie stretnutie v Hoteli Partizán****.
Ostávame s pozdravom a prianím pekného dňa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Tento hotel som navštivila prvý krát pracovne a som si povedala, že tu musím vziať určite svoju rodinu.
Hotel Partizán patrí určite ku top hotel na Slovensku. Keď človek chce hľadať chyby tak určite by sa našla aj tu. No my sme ju nenašli
Personál veľmi milý a úslužný
Detský kútik som nezažila v žiadnom hoteli s takými možnosťami takže úplne TOP aj vonkajšie ihriská. V lete aj animátori ktorý to vedeli s detičkami.
Jedlo geniálne. Čistota super.
Nemám naozaj čo vytknúť. Mám obehaných viac 4*hotelov no niektoré sa ani zďaleka nechytajú na tento.
Tákska bašta taktiež reštaurácia ktorá nemá žiadnú chybu. A nejake tie neg.recenzie od neubytovaných hostí na túto časť a detské ihrisko sú fakt na usmiatie, lebo sme tam boli a zažili viac dní.
Ďakujeme celému hotelu aj vedeniu a nech sa darí aj naďalej.
Ešte toto leto sa raz vrátime

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi GabikaV6.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal K, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Partizan.Zodpovedané: 30. júla 2018

Dobrý deň,
dovoľte nám, aby sme sa touto cestou srdečne poďakovali za Vaše pozitívne hodnotenie. Veríme, že sa nám podarí udržať vysoký štandard poskytovaných služieb a radi Vás opäť privítame v rekreačnej oblasti Tále v Hoteli Partizán****.
Ostávame s pozdravom a prianím pekného dňa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie