Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikajúce”

SaSaZu Bratislava
Na pozícii č. 81 spomedzi 1 378 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 11. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Tento podnik ma milo prekvapil, Sasazu som uz navstivila zaciatkom roka v Prahe a bola som velmi spokojna! Rovnaka spokojnost i v Bratislave :-)
Doporucujem!

Poďakujte používateľovi gabrielaza2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 16. augusta 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení! Potěšilo nás, že jste byli spokojeni jak v naší pobočce v Praze, tak v Bratislavě. Doufáme, že Vás brzy uvidíme znovu a budete moci ochutnat další pokrmy z naší nabídky.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (148)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

37148 recenzií

Zrecenzované: 3. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Odporucam pri navsteve dvojice objednajte si 5-6 jedal a sharujte si ich. Vyber je uzasny a vsetky jedla su ozajstne kulinarske zazitky. Uplne top Hanoiske krevety

Poďakujte používateľovi bbrunovsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 5. apríla 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste si udělali čas na napsání Vaší recenze. Budeme Vás rádi potkávat i při dalších návštěvách a už teď se nemůžeme dočkat!

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Večera s priateľmi v tejto reštaurácii splnila všetky očakávanieservis a obsuha skvelá, kuchyňa a jedlo exceletnéurčite aj navudúce

Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 26. marca 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za skvělé hodnocení, velmi si toho vážíme. Každý den se snažíme všem zákazníkům poskytnout co nejlepší servis a zážitek, který si budou pamatovat. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy!

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Zastavil som sa na bežný obed. Obsluha na výbornú. Jedlo bolo ok, ale v tejto cenovej hladine by malo byť bez chyby. Môj subjektívny názor, príliš veľa cukru v jedlách, ktoré som mal. Možno to tak má byť, ale v tom prípade to nie je pre mňe:-)...

Poďakujte používateľovi RichardT4422.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 27. novembra 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Naše kuchyně je fusion asijských kuchyní, která kombinuje chutě z několika zemí. Jedná se o mírně netradiční kuchyni na slovenské poměry. Každopádně děkujeme Vám za návštěvu a snad se budeme těšit někdy příště.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2017

Vcera som bol s rodinkou na obede v SaSaZu. Uz sme boli v prahe, vedeli sme co nas caka. Napriek tomu sme sa v jedalnom listku nezorientovali, co vsak nebolo na skodu. velmi prijemna a profesionalna obsluha nas usmernila a zverili sme sa jej do ruk. opytal sa nas co by sme chceli a co nie a pordla toho nam vytvoril menu. ponukol napoje a jedla pri ktorych sme sa citili ako na zamku. A uz len nosil jedlo a my sme si pochutnavali na netradicnych jedlach a roznych chutiach. Bol to naozaj kulinarsky ale aj vizualny zazitok.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi RomanF1006.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 31. júla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám v naší restauraci líbilo. Vážíme si, že jste našli čas napsat milou recenzi a jsme potěšeni, že jste odcházeli z restaurace spokojení. Budeme se v budoucnu těšit na další milá setkání.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli SaSaZu Bratislava, si pozreli aj

 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste SaSaZu Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu