Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“100% zážitok”

SaSaZu Bratislava
Na pozícii č. 76 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Večera s priateľmi v tejto reštaurácii splnila všetky očakávanieservis a obsuha skvelá, kuchyňa a jedlo exceletnéurčite aj navudúce

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 26. marca 2018
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za skvělé hodnocení, velmi si toho vážíme. Každý den se snažíme všem zákazníkům poskytnout co nejlepší servis a zážitek, který si budou pamatovat. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy!

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (150)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

610150 recenzií

Zrecenzované: 23. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Zastavil som sa na bežný obed. Obsluha na výbornú. Jedlo bolo ok, ale v tejto cenovej hladine by malo byť bez chyby. Môj subjektívny názor, príliš veľa cukru v jedlách, ktoré som mal. Možno to tak má byť, ale v tom prípade to nie je pre mňe:-)...

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi RichardT4422.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 27. novembra 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Naše kuchyně je fusion asijských kuchyní, která kombinuje chutě z několika zemí. Jedná se o mírně netradiční kuchyni na slovenské poměry. Každopádně děkujeme Vám za návštěvu a snad se budeme těšit někdy příště.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2017

Vcera som bol s rodinkou na obede v SaSaZu. Uz sme boli v prahe, vedeli sme co nas caka. Napriek tomu sme sa v jedalnom listku nezorientovali, co vsak nebolo na skodu. velmi prijemna a profesionalna obsluha nas usmernila a zverili sme sa jej do ruk. opytal sa nas co by sme chceli a co nie a pordla toho nam vytvoril menu. ponukol napoje a jedla pri ktorych sme sa citili ako na zamku. A uz len nosil jedlo a my sme si pochutnavali na netradicnych jedlach a roznych chutiach. Bol to naozaj kulinarsky ale aj vizualny zazitok.

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi RomanF1006.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 31. júla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám v naší restauraci líbilo. Vážíme si, že jste našli čas napsat milou recenzi a jsme potěšeni, že jste odcházeli z restaurace spokojení. Budeme se v budoucnu těšit na další milá setkání.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. júla 2017

Do SaSaZu sme začali chodiť od ich otvorenia, poznali sme ich z Prahy a boli sme spokojní. V sobotu 22. júla sme tam dali narodeninovú večeru. A dali sme rozlúčkovú. Najskôr to začalo psom. Náš kabelkový yorkshire bol s nami v SaSaZu vždy predtým. Včera to bol zrazu problém. Ale dohodli sme sa. No a potom prišlo finále. Objednávame jedlá a zrazu... homár... NEMÁME! Dobre tak prosíme kraba... NEMÁME! Ďalšie jedlo ... NEMÁME! Dobrý večer stará mama. To sme v akej štvorke na stojáka? Tak sa objednali dve jedlá, čo akože mali... a z toho jedno nebolo nikdy dodané!!! Všetka česť, že ho ani nezaúčtovali ale pýtame sa, čo sa deje v SaSaZu??? Určite to, že na večeru tam už nezájdeme. Pôjdeme tam, kde za tie ceny aspoň budú mať to čo majú v menu. Asi nie sme jediní kto vníma citeľné zhoršenie služieb lebo reštaurácia, kde cez víkend bez rezervácie nejete bola poloprázdna. A všetka česť čašníkom, tí sa snažili.

Dátum návštevy: júl 2017
5  Poďakujte používateľovi kinclbaj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasny kulinarsky zazitok, vo dvojici sme si objednali polievku a sharovali sme si 6 jedal. Nie je to lacne ale to jedlo je toho hodne. Prideme znovu

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi bbrunovsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

vřele děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme Vašich komplimentů a jsme rádi, že jste byli spokojení. Budeme se těšit i na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli SaSaZu Bratislava, si pozreli aj

 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste SaSaZu Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu