Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ak nieco vynimocne, tak toto”

SaSaZu Bratislava
Na pozícii č. 95 spomedzi 1 461 Reštaurácie v Bratislave
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 30. júla 2017

Vcera som bol s rodinkou na obede v SaSaZu. Uz sme boli v prahe, vedeli sme co nas caka. Napriek tomu sme sa v jedalnom listku nezorientovali, co vsak nebolo na skodu. velmi prijemna a profesionalna obsluha nas usmernila a zverili sme sa jej do ruk. opytal sa nas co by sme chceli a co nie a pordla toho nam vytvoril menu. ponukol napoje a jedla pri ktorych sme sa citili ako na zamku. A uz len nosil jedlo a my sme si pochutnavali na netradicnych jedlach a roznych chutiach. Bol to naozaj kulinarsky ale aj vizualny zazitok.

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi RomanF1006.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 31. júla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám v naší restauraci líbilo. Vážíme si, že jste našli čas napsat milou recenzi a jsme potěšeni, že jste odcházeli z restaurace spokojení. Budeme se v budoucnu těšit na další milá setkání.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (166)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

812166 recenzií

Zrecenzované: 23. júla 2017

Do SaSaZu sme začali chodiť od ich otvorenia, poznali sme ich z Prahy a boli sme spokojní. V sobotu 22. júla sme tam dali narodeninovú večeru. A dali sme rozlúčkovú. Najskôr to začalo psom. Náš kabelkový yorkshire bol s nami v SaSaZu vždy predtým. Včera to bol zrazu problém. Ale dohodli sme sa. No a potom prišlo finále. Objednávame jedlá a zrazu... homár... NEMÁME! Dobre tak prosíme kraba... NEMÁME! Ďalšie jedlo ... NEMÁME! Dobrý večer stará mama. To sme v akej štvorke na stojáka? Tak sa objednali dve jedlá, čo akože mali... a z toho jedno nebolo nikdy dodané!!! Všetka česť, že ho ani nezaúčtovali ale pýtame sa, čo sa deje v SaSaZu??? Určite to, že na večeru tam už nezájdeme. Pôjdeme tam, kde za tie ceny aspoň budú mať to čo majú v menu. Asi nie sme jediní kto vníma citeľné zhoršenie služieb lebo reštaurácia, kde cez víkend bez rezervácie nejete bola poloprázdna. A všetka česť čašníkom, tí sa snažili.

Dátum návštevy: júl 2017
5  Poďakujte používateľovi kinclbaj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasny kulinarsky zazitok, vo dvojici sme si objednali polievku a sharovali sme si 6 jedal. Nie je to lacne ale to jedlo je toho hodne. Prideme znovu

Dátum návštevy: máj 2017
Poďakujte používateľovi bbrunovsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

vřele děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme Vašich komplimentů a jsme rádi, že jste byli spokojení. Budeme se těšit i na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. júna 2017

Ocarujuca restauracia. Je to naozaj nieco, co v Bratislave len tak lahko nenajdete. Z vonku nenapadna no z vnutra naozaj WAU.
Co sa tyka jedla, gastronomia tu nabera uplne iny rozmer. Pre dve osoby sme si vybrali 2 predjedla a polievku a 2 hlavne jedla a dezert. Porcie mozno vyzeraju mensie, ale nam to osbne stacilo, nakolko tej chuti sa naozaj nic nevyrovna. Vrelo odporucam VIETNAMSKÉ BO: Hovädzia sviečkovica, foie gras, kokosové maslo, avokádo, agedashi sója, reďkovka, hľuzovkový olej a tak isto SASAZU FILLET: Hovädzia sviečkovica, chi mi ha toast, smržová omáčka, ryža. Co sa tyka vinnej karty tak vyber je naozaj dobry, takze milovnici dobreho vina si tiez pridu na svoje. Personal je velmi prijemny, ochotny, predstavia vam jedlo aj celkove fungovanie - vynikajuci servis.
Tato restauracia je idealna pre tych, ktori maju radi skvely servis, uzasne jedlo a jedinecnu atmosferu.

Dátum návštevy: jún 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi nikolar410.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den Nikolo,

děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Jsme potěšeni, že se Vám v naší restauraci líbilo a jsme vděčni za Vaše komplimenty. Náš personál se snaží, aby návštěva každého zákazníka byla pro něj jedinečným zážitkem a aby měl důvod se k nám znovu vrátit. Budeme tedy doufat, že Vás brzy znovu uvidíme a těšíme se na setkání.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. apríla 2017

Jedlo bolo bozske, moja oblubenia azia:-) Ale z velkosti porcii, presne z malosti sme zostali v nemom uzase... Objednali sme si odporucane menu, min 3 si musia objednat a dostanete pre 3 to, co by bolo malicka kostovka pre jedneho. Ked nam to doniesli, cakali sme na dalsie porcie pre ostatnych, az kym nam casnik nepovedal, ze to je pre troch.. nevedeli sme ci sa smiat alebo krajat ten mini kusok na 3 casti, aby mal kazdy aspon chut pod jazykom..

Dátum návštevy: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi kukkee.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 29. apríla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi za Vaši návštěvu. Bohužel nevím, o jaký pokrm se přesně jedná, tím pádem nemohu soudit velikost dané porce. Naše restaurace má sharing style koncept. Doporučujeme objednat si více chodů, aby měl náš host možnost ochutnat co nejvíce chutí Asie. Číšník by Vám s výběrem měl pomoci tak, aby byly chutě vyvážené a jídla dostatek. Doufáme, že při Vaší další návštěvě tomu tak již bude.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli SaSaZu Bratislava, si pozreli aj

 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste SaSaZu Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu