Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jednoducho dokonalé”

SaSaZu Bratislava
Na pozícii č. 76 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 15. júna 2017

Ocarujuca restauracia. Je to naozaj nieco, co v Bratislave len tak lahko nenajdete. Z vonku nenapadna no z vnutra naozaj WAU.
Co sa tyka jedla, gastronomia tu nabera uplne iny rozmer. Pre dve osoby sme si vybrali 2 predjedla a polievku a 2 hlavne jedla a dezert. Porcie mozno vyzeraju mensie, ale nam to osbne stacilo, nakolko tej chuti sa naozaj nic nevyrovna. Vrelo odporucam VIETNAMSKÉ BO: Hovädzia sviečkovica, foie gras, kokosové maslo, avokádo, agedashi sója, reďkovka, hľuzovkový olej a tak isto SASAZU FILLET: Hovädzia sviečkovica, chi mi ha toast, smržová omáčka, ryža. Co sa tyka vinnej karty tak vyber je naozaj dobry, takze milovnici dobreho vina si tiez pridu na svoje. Personal je velmi prijemny, ochotny, predstavia vam jedlo aj celkove fungovanie - vynikajuci servis.
Tato restauracia je idealna pre tych, ktori maju radi skvely servis, uzasne jedlo a jedinecnu atmosferu.

Dátum návštevy: jún 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi nikolar410.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZu, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 8. augusta 2017
Prekladač Google

Dobrý den Nikolo,

děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Jsme potěšeni, že se Vám v naší restauraci líbilo a jsme vděčni za Vaše komplimenty. Náš personál se snaží, aby návštěva každého zákazníka byla pro něj jedinečným zážitkem a aby měl důvod se k nám znovu vrátit. Budeme tedy doufat, že Vás brzy znovu uvidíme a těšíme se na setkání.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (150)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1115150 recenzií

Zrecenzované: 27. apríla 2017

Jedlo bolo bozske, moja oblubenia azia:-) Ale z velkosti porcii, presne z malosti sme zostali v nemom uzase... Objednali sme si odporucane menu, min 3 si musia objednat a dostanete pre 3 to, co by bolo malicka kostovka pre jedneho. Ked nam to doniesli, cakali sme na dalsie porcie pre ostatnych, az kym nam casnik nepovedal, ze to je pre troch.. nevedeli sme ci sa smiat alebo krajat ten mini kusok na 3 casti, aby mal kazdy aspon chut pod jazykom..

Dátum návštevy: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi kukkee.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 29. apríla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi za Vaši návštěvu. Bohužel nevím, o jaký pokrm se přesně jedná, tím pádem nemohu soudit velikost dané porce. Naše restaurace má sharing style koncept. Doporučujeme objednat si více chodů, aby měl náš host možnost ochutnat co nejvíce chutí Asie. Číšník by Vám s výběrem měl pomoci tak, aby byly chutě vyvážené a jídla dostatek. Doufáme, že při Vaší další návštěvě tomu tak již bude.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. marca 2017

Za prahom SaSaZu ... očarujúcu atmosféru s decentným prítmím dotvára netradičná, dynamická hudba. Víta nás príjemný personál, po odovzdaní kabátov sa usádzame na miesto pre dvoch. Pocit údivu a prekvapenia nie je na ústupe po celý čas návštevy..
"Taste of SaSaZu" - the best choice.
Boli sme nadmieru spokojní so všetkým, čo sa spájalo s týmto príjemným miestom. Personál,servis, prostredie, jedlá ... úžasné. Ďakujeme !

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi mari_kiril.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 2. apríla 2017
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení, velmi si toho vážíme. Jsme potěšeni, že se Vám v naší restauraci líbilo. Snažíme se poskytnout všem ten nejlepší servis a odměnou je nám spokojený zákazník, který se rád vrací. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. februára 2017

Veľmi zaujímavá, podľa vlastnej definície personálu, zážitková reštaurácia. Ponúka juhoázijskú kuchyňu. Jedlo je skutočne zážitok, je veľmi dobré. Mali sme Bang Chang krevety - rolky, Tataki - tuniak, losos s bylinkami, Pekingskú kačicu a Bombajské kura. Porcie sú tak akurát na ochutnanie, takže dve jedlá zjete v pohode. Cenou za skutočnosť, že SaSaZu je reštaurácia & Bar, je to, že je tam hrá pomerne hlučná techno hudba a vládne prítmie, čiže do jedálneho lístka a na jedlo dobre nevidíte.

Dátum návštevy: február 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu Team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 16. februára 2017
Prekladač Google

Dobrý den Peter,

děkujeme za Vaši recenzi, velmi si Vaši poznámek vážíme. Naši kuchaři si dávají záležet na každém pokrmu a celý tým se snaží, aby naši zákazníci odcházeli spokojení. Hlasitější housová hudba je jedním s prvků image naší restaurace, aby dotvořila její celkovou atmosféru. Doufáme, že Vás budeme moci přivítat zase. Budeme se těšit.

S pozdravem,
SaSaZu Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. decembra 2016

Restauraciu nam odporucila znama a nesetrila pri tom chvalou. Tiez nam odporucila rezervovat si stol na Stvrtok, kedy atmosferu sprijemnuje DJ. Priestory nas velmi prijemne ocarili - vysoky strop a z neho vysiace lampiony dodavaju cloveku pocit akoby sedel na nocnej terase niekde v Azii. Obsluha sa o nas vzorne starala. Sam manazer restauracie nam odporucil niekolko specialit a k nim vhodne vina. Atmosfera dotvarana prijemnou hudbou bola natolko prijemna ze sa nasa vecera pretiahla az takmer do zaverecnej.
Navstevu SaSaZu urcite odporucam kazdemu kto chce vyskusat trosku iny styl kulinarskeho umenia.

Dátum návštevy: december 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 955marekb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SaSaZuRestaurant, SaSaZu team v zariadení SaSaZu Bratislava.Zodpovedané: 16. decembra 2016
Prekladač Google

Dobrý den,

děkujeme Vám za Vaši recenzi, velmi si Vašich vlídných slov vážíme. Jsme rádi, že jste si čas strávený u nás užili a doufáme, že Vás opět brzy uvidíme. Budeme se těšit!

S pozdravem,
SaSaZu team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli SaSaZu Bratislava, si pozreli aj

 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste SaSaZu Bratislava? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu