Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepší burger v BA”

Roxor BRGR & Beer
Na pozícii č. 4 spomedzi 1 436 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 10 USD - 15 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 6. apríla 2018

Vynikajúce burgre, skvelé domáce rozmarínové hranolky a neskutočne dobré omáčky. Ak v BA zájsť na burger, tak jedine do Roxoru :)

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (559)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

7579559 recenzií

Zrecenzované: 20. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Skutočne sme si pochutili. Spočiatku ma prekvapil úzky vyber s burgrov. Myslím, že boli “len” 3 druhy. No v konečnom dôsledku človek aspoň nešpekuluje a vybrali sme si aj tak bez problémov a burger bol fakt skvelý! a tá žemľa s makom ma vrchu .. brutal... domáce hranolky boli takisto skvele.. nie je snáď čo vytknúť ..

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi sarritaa_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jeden z najlepších burgrov v bratislave, skvelé mäsko, príjemná obsluha a čerstvé chrumkavé žemle. Patrí to k menším podnikom s obmedzenou kapacitou či už sedenia alebo jedla tak by som vždy zvážil pred návštevou rezerváciu. Obsluha je ochotná upraviť burger podľa želania :)

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi lukasjin.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. marca 2018

Menšia, ale príjemná reštaurácia. V čase obeda je plno a treba si počkať, ale oplatí sa. Na výber sú 4 druhy burgrov, rozmarínové alebo paprikové hranolky, kečupová alebo kari-ananásová majonéza. Najlepšie burgre v Bratislave.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 44miroslava.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Tu sa spaja skvela chut, kvalitna obsluha a prijemne prostredie a atmosfera v jednom. Obcas problem s parkovanim ale inak odporucam

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi Ludka76.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Roxor BRGR & Beer, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Roxor BRGR & Beer? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu