Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikajúce burgre a najlepšie hranolky v BA”

Roxor BRGR & Beer
Na pozícii č. 4 spomedzi 1 421 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 9 USD - 14 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 6. marca 2018

Menšia, ale príjemná reštaurácia. V čase obeda je plno a treba si počkať, ale oplatí sa. Na výber sú 4 druhy burgrov, rozmarínové alebo paprikové hranolky, kečupová alebo kari-ananásová majonéza. Najlepšie burgre v Bratislave.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 44miroslava.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (555)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

7680555 recenzií

Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Tu sa spaja skvela chut, kvalitna obsluha a prijemne prostredie a atmosfera v jednom. Obcas problem s parkovanim ale inak odporucam

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi Ludka76.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Roxor som na odporúčanie navštívil prvýkrát a vôbec som nebol sklamaný. Objednali sme si premium so šťavnatým stredne prepečený mäskom a rozmarinové hranolky s brazil omáčkou. Celková chuť výborná a nemám absolútne čo vytknúť. Zatiaľ najlepší burger v Bratislave. Atmosféra príjemná a veľké plus bola obsluha. Určite prídem znova. Ďakujem.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi michalkralovic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. februára 2018

Odporucam, vyborne burgre robene s laskou, kvalitne suroviny, vsetko domace. Vyborne piva. urcite stoji za to sem zbehnut, ale lepsie si dat rezervaciu.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Kristina B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Najlepsi hamburger v Bratislave. Maso je vyborne dochutene. Domace nakladane uhorky a najlepsie hranolecky!

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi misot2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Roxor BRGR & Beer, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Roxor BRGR & Beer? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu