Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Otras”
Recenzia Enjoy Coffee

Enjoy Coffee
Na pozícii č. 8 spomedzi 94 Káva a čaj v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 4 USD - 10 USD
Opis: Netradičná kaviareň v centre mesta na pešej zóne, ktorá ponúka nie len výbornú organickú kávu ale aj domáce nápoje a snacky v zdravom štýle. Zaujímavosťou kaviarne je aj možnosť zakúpiť si originálne bytové doplnky.
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Netradičná kaviareň v centre mesta na pešej zóne, ktorá ponúka nie len výbornú organickú kávu ale aj domáce nápoje a snacky v zdravom štýle. Zaujímavosťou kaviarne je aj možnosť zakúpiť si originálne bytové doplnky.
Zrecenzované: 19. septembra 2019

Neprijemna casnicka. Vyhodila nas 2 minuty pred otvorenim, ze este su zatvoreny. Aj by sme boli pockali, kym sa dohraju na mobiloch, ale bola taka odporna ze sa tam uz nikdy nevratime. Je predsa tolko miest na ranajkovanie!

Dátum návštevy: september 2019
1  Poďakujte používateľovi Agi D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LiviaT1981, Manažér v zariadení Enjoy Coffee.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Velmi sa ospravedlnujeme za takuto neprijemnu skusenost a velmi nas mrzi, ze sa to udialo. Samozrejme je taketo chovanie nepripustne a urcite ho nepodporujeme. Dakujeme, ze ste nam napisali recenziu a tym padom poukazali na dost velky problem u personalu, ktory samozrejme riesime...

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (412)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15412 recenzií

Zrecenzované: 15. augusta 2019

Príjemné miesto na kávu a posedenie či už na teraske s výhľadom na Michalskú bránu, alebo aj počas sychravých dní v peknom interiéri.
Dostupné aj snacky a jedlo - to sme však nikdy neskúšali

Dátum návštevy: august 2019
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Oľga H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LiviaT1981, Manažér v zariadení Enjoy Coffee.Zodpovedané: pred 2 týždňami

Ďakujeme za návštevu, a samozrejme aj za pochvalu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. augusta 2019

Pekny priestor, dobre capuccino a tym to konci. Neochota obsluhy podciarknuta prevratenim oci mladej blondavej slecny(dovolili sme si ist po 10min objednat k pultu, pretoze nikto o nas ani nezakopol.. asi sme sa stratili medzi prazdnymi stolmi)
Resumé- dobru kavu je dostat aj na inych miestach , sem sa uz urcite nevratime.

Dátum návštevy: august 2019
2  Poďakujte používateľovi Delorein.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LiviaT1981, Manažér v zariadení Enjoy Coffee.Zodpovedané: 15. augusta 2019
Prekladač Google

Mrzi nas, ze ste mali prave takuto nepeknu skusenost u nas a dakujeme, ze nam Vasou recenziou pomahate zlepsit sa...

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Pekny podnik rovno v centre mesta. Vyborne jedlo, prijemne posednie, mila obsluha, odporucam na ranajky alebo brunch

Dátum návštevy: máj 2019
Poďakujte používateľovi sofiacharvatova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LiviaT1981, Manažér v zariadení Enjoy Coffee.Zodpovedané: 24. mája 2019
Prekladač Google

Dakujeme velmi pekne :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Priestranne, útulne a prijemne prostredie na posedenie s priateľmi. Chutne jedla, zákusky aj limonády. Možnost sedenia na terase. Možnost kupit si štýlové bytové doplnky, šálky, maličkosti.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi andreasT478CV.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Lucia R, Manažér v zariadení Enjoy Coffee.Zodpovedané: 17. júla 2018

Dobrý deň,
Vaša recenzia nás veľmi potešila, ďakujeme za milé ohodnetie a veríme že k nám prídete opäť. Pekný deň Vám praje Enjoy Bistro.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Enjoy Coffee, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Enjoy Coffee? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu