Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Výborná strava spojená s nádherným výhľadom na mesto

Nádherný výhľad z tejto televíznej veže je spojený s výbornými gurmánskymi zážitkami jedno z... viac informácií

Zrecenzované: pred 4 dňami
Juraj K
,
Bratislava, Slovensko
Sme spokojni, vyhlad pekny

Prijemna restuaracia na kopci, ktora ponuka skvely vyhlad na celu Bratislavu. Jedlo bolo fajn, moje... viac informácií

Recenzované: 21. apríla 2019
MirkaAle
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (51)
  
Recenzie (51)
Filtrovať recenzie
51 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21
20
3
3
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21
20
3
3
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2751 recenzií
Recenzované: 6. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Velmi pekny vyhlad na celu Bratislavu. Horna restauracia je super. Ponuka pocas celeho tyzdna obedove menu. Vcera bol sviatok a bolo tam dost ludi ale inak velmi prijemne. Vyborny tip na vylet.

Dátum zážitku: júl 2019
Poďakujte používateľovi RomanKaliarik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Prijemna restuaracia na kopci, ktora ponuka skvely vyhlad na celu Bratislavu. Jedlo bolo fajn, moje hubove rizoto chutilo naozaj dobre. Skoda, ze pocas nasej navstevy nefungovala rotujuca cast. Casnik bol mily a starostlivy, takze nam nic nechybalo. Myslim si, ze ceny su priamo umerne tomu, ze ide zaroven aj o vyhliadku. Urcite su prijatelnejsie ako v Ufe. Za mna prijemny vecer, nie je to ale typ restauracie, kam by clovek potreboval chodit casto, kedze ide skor o vyhlad. Mozem urcite odporucit ludom, ktori sa chcu najest a pozriet sa na BA. Ak iba kvoli jedlu, staci ist aj niekam do mesta.

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi MirkaAle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. apríla 2019

Vhodné na peknú nenáročnú turistiku, pretože pri spodnom parkovisku pod vežou číha Mestká polícia, ktorá vás len tak na vežu autom nepustí, nechápem prečo pretože po príchode k veži zistíte, že parkovisko pri vysielacej veži je prázdne. Vďaka tomu si môžte užiť buď MHD, alebo pešobus. My sme sa vabrali peši, ciže cca 15 -20min. prechádzka do kopca le po mierne nerovnom teréne prirovnateľnom k širokému turistickému chodníku, ktorý používajú aj zdatnejší cyklisti. Inak čerstvý vzduch a pododa. Po chvíľi sa dostanete aj k TV veži, kde sa rýchlovýťahom dostanete do baru cca 115 m nad zemou, alebo trochu nižšej reštaurácie. Včase našej návštevy sa v reštaurácii konala súkromná akcia,škoda táto reštaurácia ktorá je raritou čo sa týka ako i polohy tak i tým, že sa otáča pri sedení v nej o 360 stupňov nás čaká až pri ďalšej návšteve. Ale príjemne ladený bar nás skvele pohostil, dobrými koláčikmi, kávou a nápojmi. Je to zážitok pretože v 110m nad zemou to Vaša hlava a aj telo riadne cíti a treba si na to zvkyť vyš hodiny, deti sú dezorientované a biele ale po chvíľi zvedavosť zvíťazí. Chválim veľmi príjemnú obsluhu, rozhľad a úroveň zariadenia tiež. Odporúčam určite navštíviť. Ceny v bare za jedlo aj nápoje, kávu, koláčik, vôbec nie sú vysoké - plaec hore.

Dátum zážitku: marec 2019
1  Poďakujte používateľovi 275topan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Na televíznu vežu sme sa vybrali preto lebo sme chceli vidieť Bratislavu z vyššej perspektívy. Čo bolo a je aj veľkou výhodou oproti niektorych vyhliadkových veži je to, že sa neplatí vstupné, čiže ak tam nejdete ohľadom nejakého obedu alebo večeri tak je to zadarmo. Čo sa týka cien jedál
a nápojov sú slušne. Obsluha bola veľmi ochotná, v pekný je deň je naozaj nádherný výhľad na celé mesto Bratislava.

Dátum zážitku: august 2018
3  Poďakujte používateľovi jurajkondula.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Casnik dotieravy stale vas nuti a presviedca aby ste obedovali, doslova doterni.vyhlad pekny ale necitili sme sa tam dobre

Dátum zážitku: júl 2018
Poďakujte používateľovi Filinka21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie