Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dopoledni kava”
Recenzia Urban Bistro

Urban Bistro
Na pozícii č. 31 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 3 USD - 10 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Opis: Už aj na Michalskej ulici si budete môcť vychutnať výberovú kávu od svetových pražiarní, domáce koláče, remeselné pivko, najlepšie víno od miestnych výrobcov. A k tomu ľahké svieže jedlá z kvalitných surovín a láskou od našich kuchárov.
Zrecenzované: 31. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemna kavarna s pratelskou obsluhou. Skvele posezeni pri navsteve historickeho centra Bratislavy. Kapucino, avokadovy toast, vejce Benedikt. Mohu jen doporucit. Pri prichodu nabidnuta kohoutkova voda, prubezne doplnovana. Neotrely interier, wifi.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi tomask1969.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (713)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711713 recenzií

Zrecenzované: 26. marca 2018

Prišli sme prvý krát vyskúšať kaviareň. Moje pocity boli zmiešané. Objednané čajíky a vínka. Čašníci pekne upravený, čajík mi moc nechutil ale to bude moja osobná vec, trošku vysoká cena ale vedeli sme do čoho ideme keďže to je v starom meste avšak najväčšou prekážkou bola veľmi hlasná hudba. Je to predsa kaviareň kde sa ľudia stretávajú na pokec, učenie ktoré vyžaduje trošku sústredenia. V čase kedy sme tam boli sme sa vôbec nepočuli až sme to vzdali a kaviareň opustili.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi miimaa431.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Po dlhom case opäť navsteva tohto podniku. Nesklamal. Malinova limonada s tortickou s mascarpone krémom. Pochytila som si.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Super atmosfera
Super kava
Úžasna obsluha
Povinna zastavka pri navsteve Stareho mesta. Hned vedla Michalskej brany.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi brandysb747.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Chodím tu s priateľmi najmä v teplých mesiacoch. Medzi pravými mali dobré limonády, hneď po posadení sa voda, dobrý výber ľahkych jedál aj pre vegetariánov. No kávu tu nemám rada. Je horká.
Sedenie vonku je výborné. S obsluhou som priblém nemala.
Kto nemá rád takýto štýl podniku, nech sem nejde.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Urban Bistro, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Urban Bistro? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu