Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burger”

Re:Fresh Restaurant & Music Club
Na pozícii č. 37 spomedzi 1 461 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 14 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 9. marca 2019 cez mobilné zariadenie

V sobotu poobede sme sa sem dostali bez rezervacie. Dočkali sme sa výborného jedla a skvelej obsluhy. Restauracia a pub je v centre a dostupne je len pre peších. Vrelo odporúčam.

Dátum návštevy: marec 2019
Poďakujte používateľovi Brancislav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BorisBi, Owner v zariadení Re:Fresh Restaurant & Music Club.Zodpovedané: 10. marca 2019

Ďakujeme za návštevu a tešíme sa na ďalšiu (-:

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (268)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15268 recenzií

Zrecenzované: 5. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

V refreshi som bol iba na vegansky burger a pivo. Zamiloval som si hlavne marmeládu z červenej cibuľky kvôli ktorej sa tam rad vrátim :) obsluha taktiež v pohode. Videl som ze niektorí komentujú že vysoké ceny ale myslím si ze keď ideš do centra BA tak nečakás že si dáš jedlo za 3,50. Myslím ze ceny sú priamo úmerné šmakotinke ktorú dostaneš ;)

Dátum návštevy: október 2018
Poďakujte používateľovi Laco R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. júna 2018

Co si pamatam z navstevy podniku je, ze nam doniesli chutny burger, dobre pivo a k tomu aj mila obsluha.

Dátum návštevy: máj 2018
Poďakujte používateľovi 480jakubt.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. novembra 2017

obsluha ofučana, jedlo priemer, za tie ceny sa da najest hocikde aj lepšie, zachody smrdeli ako na stanici

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
4  Poďakujte používateľovi nobody444.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Ked mam chut na Burger, vždy zájdem sem. Je perfektný. Raz sme čakali dlhšie, pretože sa podarilo čašníkovi (alebo niekomu) prevratit na zem nase porcie. Slusne prisli, ospravedlnili sa nam a ponúkli nam kompenzáciu. Takýto pristup nas velmi potesil. Vraciame sa pravidelne, ked nie sme hladní,prídeme aspon na perfektný ľadový caj.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi Alexis0023.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Re:Fresh Restaurant & Music Club, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Re:Fresh Restaurant & Music Club? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu