Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
BrainTeaseLava - Escape Rooms & City Games
Dnes otvorené: 10:00 - 22:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Paráda

O tejto hre som sa dozvedela od kolegyne, bol to darček pre priateľa a bola to výborná voľba... viac informácií

Zrecenzované: dnes
JanaKubicova
,
Bratislava, Slovensko
Vynikajuci escape room

Boli sme tam relativne v neskorej hodine, ale hra nas prebrala. Uz sme mali nejake escape roomy... viac informácií

Recenzované: 23. februára 2020
Dragossani
Prečítať všetky recenzie (408)
  
Recenzie (408)
Filtrovať recenzie
408 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
361
39
6
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
361
39
6
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4651408 recenzií
Recenzované: 6. apríla 2018

Absolvovali sme city game a pre nás obrovské sklamanie. Obtiažnosť úloh je nastavená pre 6 ročné deti. Na stránkach BrainTeaseLavy sme sa dočítali, že hra je určená aj pre "veteránov únikových hier" - nie je! Je to jedna veľká nuda - materiály neprofesiálne, úlohy nezábavné, výsledky úloh nepresné. Z celého hrania sme mali pocit, že usporiadatelia len narýchlo našli na internete pár faktov, skopírovali ich na papier, ten zalaminovali pridali k tomu niekoľko miest v Bratislave a poďme to predávať. Kto hľadáte zábavu pri riešení úloh, tak SEM NECHOĎTE!

Dátum zážitku: apríl 2018
Poďakujte používateľovi MilosS444.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Brainteaselava, Majiteľ v zariadení BrainTeaseLava - Escape Rooms & City Games.Zodpovedané: 11. apríla 2018

Dobrý deň Miloš,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že sa Vám naša City Game nepáčila. Jej obtiažnosť je naozaj nižšia ako u našich escape roomov, preto sme obtiažnosť uvádzali ako strednú. Aby to bolo trochu jasnejšie, upravili sme teraz hodnotenie na číselné a dali sme jej 5/10, pričom escape roomy sme ozačili ako 8/10, resp. 9/10, aby sa to dalo porovnať. Menej ako 5/10 tam uviesť nemôžeme, pretože väčšina tímov zďaleka nie je tak šikovná ako ten Váš a úlohy často považujú dokonca za náročné.

Ohľadom zábavnosti úloh, väčšine návštevníkov sa úlohy páčia a ich rozmanitosť si zvyknú chváliť aj skúsený hráči, ale rozumieme, že nemusia vyhovieť úplne každému a ak ste čakali skôr náročné šifry, boli ste nimi sklamaní.

V každom prípade, našim cieľom určite nie je za každú cenu zarobiť, ale prinášať našim návštevníkom zábavu a pekné zážitky. Keďže vám sme tieto pocity zjavne nepriniesli, neprináležia nám ani vaše peniaze a tieto vám vrátime.

Ak sa náhodou v budúcnosti nájdu aj ďalšie tímy, ktorým sa niektorá z našich hier nebude páčiť, vrátime im peniaze tiež. Viac informácii o garancii vrátenia peňazí nájdete na https://brainteaselava.sk/garancia-vratenia-penazi/

Budeme radi ak nabudúce vyskúšate niektorý z našich escape roomov, ktoré by Vám mali obtiažnosťou vyhovovať viac. Verím, že v tomto prípade budete spokojný :)

S pozdravom

Emil Haas
Brainteaselava

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. apríla 2018

Na team building ako stvorene :) V miestnosti Janosikov poklad sme boli s kolegami a velmi sme si to uzili, hrali sme duel, takze okrem sutazenia o cas sme sa vedeli aj navzajom porovnat. Zorganizovane to bolo perfektne, personal bol mily a poradil nam ked sme sa dostali do slepej ulicky. Mozem len odporucat pre kohokolvek kto rad riesi hadanky a ma chut si zasutazit.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi ElenaO1759.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Brainteaselava, Majiteľ v zariadení BrainTeaseLava - Escape Rooms & City Games.Zodpovedané: 11. apríla 2018

Ďakujeme Elena, sme radi, že ste si duel o Jánošíkov poklad s kolegami naplno užili :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. marca 2018

S rodinkou (3 deti vek 11,8 a 5r) sme absolvovali City Game v starom meste a dokonale sme si ju užili. Úlohy boli príjemne náročné, pár min polámať hlavičky a nakoniec také parádne riešenia, každú sme nakoniec rozlúštili, deti utekali od jednej k druhej lebo "čas nám beží:)" ani sme nečakali také nasadenie. Veľmi doporučujeme. Kvalitne pripravené, ďakujeme teamu Brainteaselava! Prídeme zažiť opäť, to je istá vec. (Mali sme skrátenú verziu hry)

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi rodinka2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Brainteaselava, Majiteľ v zariadení BrainTeaseLava - Escape Rooms & City Games.Zodpovedané: 11. apríla 2018

Ďakujeme, sme radi, že sa vám naša City Game páčila a že si ju užili aj vaše deti :) Budeme radi ak vyskúšate aj naše escape roomy :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. marca 2018

Super hra, i keď miestami dosť náročná (naštastie nám slečna, ktorá mala miestnosť na starosti, poskytla indície, keď sme boli v slepej uličke), odporúčam

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi OndrejV41.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. marca 2018

Vyborna zabava na firemnu akciu alebo pre partiu priatelov. Boli sme tu s teamom a vcetci sme sa vyborne zabavili. Velmi dobre navhrnute ulohy a skvele rekvizity. Organizatori velmi ustretovi a flexibilni, ochotni vyhoviet zmene nasich poziadaviek aj na poslednu chvilu. Vrelo odporucam.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi iribn1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie