Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polievočka, ktorá nie je len polievočkou”

DQ Bistro Polievocka
Na pozícii č. 148 spomedzi 1 491 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 3 USD - 11 USD
Opis: Takeout family kitchen, running by owners. Thick and tasty soups, meals and cakes - to go. Gluten and glutamates free. Freshly made every day. Meat, veggie and vegan options. Eco friendly, compostable food packaging.
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Takeout family kitchen, running by owners. Thick and tasty soups, meals and cakes - to go. Gluten and glutamates free. Freshly made every day. Meat, veggie and vegan options. Eco friendly, compostable food packaging.
Zrecenzované: 23. júla 2018

Keď som priateľom a známym spomínala, že pomerne často na obed chodím do Bistro polievočka, boli trošku prekvapení, či mi to stačí a čo tá cena ... Povedala som im, choďte skúsiť. Som zástancom ľahkých obedov počas pracovného týždňa, pretože po takýchto obedoch ešte vládzem pracovať :) Polievočka je kombináciou toho, čo potrebujem, plus je cítiť, že kvalita surovín je ich priorita a recepty sú vždy veľmi nápadité. Silno odporúčam.

Dátum návštevy: júl 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi M5083KSmartinam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Kvetoslava K, Owner v zariadení DQ Bistro Polievocka.Zodpovedané: 24. júla 2018

Ďakujem Vám. Vy ste úplne pochopili náš koncept. Som šťastná, že som sa nemýlila, a že existujú hostia ako ste Vy, ktorí majú natoľko otvorenú myseľ, že sa dokážu najesť "len" z polievky. Vy však viete, že to nie je len "len" :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (30)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2630 recenzií

Zrecenzované: 19. januára 2017

V bistre Polievočka dostanete každý deň iné, ale vždy vynikajúce polievky. Môžete ich doplniť jedlom na malý hlad/veľký hlad alebo dezertom.
Veľkosť porcie si môžete vybrať. Jedlo výborne chutí, je vždy čerstvé z kvalitných surovín a podáva Vám ho milá obsluha. Skrátka výborný obed každý deň.

Dátum návštevy: január 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Katarina K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Qtka K, Owner v zariadení DQ Bistro Polievocka.Zodpovedané: 16. februára 2017

Milá Katarína, ďakujeme za Vašu priazeň, aj za recenziu, veľmi nás potešila, aj tým, že je slovenská :) Ďakujeme.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. mája 2016

Najlepšie polievky v Bratislave. Fantastické jedlo v príjemnom prostredí so super obsluhou. Veľká spokojnosť. Tento podnik navštevujem veľmi rada.

Dátum návštevy: marec 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi engy1207.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. apríla 2016

Výborná reštaurácia, a hoci je v obmedzenom a stiesnenom priestore, jedlá sú pripravované s láskou a dobrotou tak aj chutia. Pestrý výber tradičných aj netradičných polievok aj jedál. A koláčiky sú tak "domáce", že sa evidentne míňajú vždy ako teplé rožky :-) . Verím, že majiteľom nadšenie vydrží dlho a neodradia ich všetky tie peripetie podnikania.

Dátum návštevy: apríl 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi A1215ZTrichardr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 17. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: máj 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Kvetoslava K, Owner v zariadení DQ Bistro Polievocka.Zodpovedané: 19. mája 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli DQ Bistro Polievocka, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste DQ Bistro Polievocka? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu