Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvele hamburgre v neformalnom prijemnom prostredi”

BRICK beer&restaurant
Na pozícii č. 172 spomedzi 1 423 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 7 USD - 22 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 8. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Zastavili sme sa tu s detmi pocas vikendu.Slovensky hamburger je uz samotnym nazvom super prekvapenim a chutil vynikajuco Druhy vegetariansky rovnako nezaostaval v kvalite ani pouzitymi surovinami.Vyborna kava Pekny servis napojov.Boli sme tu cez obed Kuchyna aj servis mali na nas cas. Mozno len mala vytka: kanvicky na caj su minimalisticke.Ked si clovek objedna ako hlavny napoj caj.chce caj a ten sa pije vacsinou viac. Urcite sa vratime Jeden z najlepsich hamburgerov v meste.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi JJArcadia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (121)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

812121 recenzií

Zrecenzované: 9. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Prostredie reštaurácie prijemne, obsluha rýchla. Jedlo veľké porcie. Jedlo bolo chutne. Ale polievka velmi horúca a druhe zas studenšie.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

vyborne pivo. jedlo nic moc. mdly tatarak, grilovane kuracie kridla vyschnute, bez chute, hamburger...v mekaci urobia taky isty...

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi LubosZ5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Vkusne zariadena restauracia,kde si kazdy pride na svoje podla chuti. Je to krasny a velky priestor,kde sme mali vecierok a rada sem zajdem aj na obed alebo veceru,pretoze tu skvele varia.Ja osobne zboznujem hribove rizoto a spenatove rizoto s chonotnicou. Super salaty a ten kto potrebuje nejake to masko urcite si vyberie a pochuti tiez. Da sa sediet vo vnutri aj vonku,lahke parkovanie,mily a ochotny personal. Rovnako ideal na sledovanie sportovych zapasov s partiou,super lokalita podniku. Urcite sa zastavte,treba vyskusat!

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi domi_dori_kinki.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominik D, Manažér v zariadení BRICK beer&restaurant.Zodpovedané: 29. augusta 2017

Ďakujeme pekne za recenziu Dominika :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Príjemné prostredie, veľmi pekne dizajnovo zariadená reštaurácia. Na obed som si daka cézar šalát s krevetami- veľmi chutný. Posedenie vonku fajn. Odporúčam.

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi miladav6.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominik D, Manažér v zariadení BRICK beer&restaurant.Zodpovedané: 1. augusta 2017

Ďakujeme pekne za vašu recenziu, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli BRICK beer&restaurant, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste BRICK beer&restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu