Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romatická večera - najlepšia čínska reštaurácia v BA - skvelé jedlo a príjemné dizajnové prostredie”
Recenzia Jasmin

Jasmin
Na pozícii č. 56 spomedzi 1 389 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 34 USD
Kuchyňa: Ázijské, Čínske
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 18. januára 2018

Jedla som v mnohých čínskych reštikách v Bratislave a táto je bez konkurencie jednoznačne najlepšia. Chutovo, priestorovo, pocitovo - je to prijemny vydych.
Je to prijemne miesto na romantish dinner, ale aj na rodinnu veceru.
Prostredie po rekonstrukcii je velmi osviezujuce a dizajnovo vkusne. Hudba je primerane ticha, zvacsa nevtierava a neirituje.
Bezpecne a pekne miesto s dobrym jedlom, kde mozno priniest aj svoju vyberavejsiu polovicku ci kritickejsich clenov rodiny.

Ostrokyslá polievka je moj evergreen a najradsej som tam jedavala gong bao s ryzou. Nesklamali ani vege jedla. Odporucam obcas zariskovat a objednat si niektore tradicne cinske jedlo, ktore nie je v menucku a odkukate ho od vedlajsieho stolu od domacich.
Rada pozorujem horuce obrovske vonave polievky do ktorych si hostia namacaju ingrediencie od vymyslu sveta.

Dezerty su paradna bodka po ktorej sa uz len spokojne odgulate domov.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi sandratordova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (168)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

610168 recenzií

Zrecenzované: 7. decembra 2017

Nenápadná reštaurácia skrýva nápaditú kuchyňu. Interiér je veľmi príjemný a miesto sa k večeru naplnilo do poslednej stoličky. Kuchyňa je vinikajúca, jedlá lahodné a plné rôznych chutí. Netreba sa však nechať pomýliť "typickou čínou" kde všetko chutí rovnako a hlavná ingrediencia je sójová omáčka. Pri našej večeri sme ochutnali mnoho druhov od sushi, šalátov, bravčového, ryby až po kačacie jazýčky. Chýbať nesmela samozrejme ostro-kyslá :). Spoločným menovateľom všetkých jedál bolo okrem skvelej chuti aj veľmi pekné servírovanie. Obsluha bola veľmi milá a ochotne odpovedala na naše otázky.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi mrxapoh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Chutne sme si pochutnali.
Vrelo odporúčam každému.
My sme tam boli okolo 17:00 cez tyzden a bolo prázdno.A usmiaty personál potesil tiež.

Dátum návštevy: október 2017
1  Poďakujte používateľovi johnofono.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Tuto restauraciu hodnotim ako skvelu v tejto lokalite. Velmi chutne a dobre jedlo, mila obsluha a prijemne prostredie.
Odporucam!

Dátum návštevy: október 2017
1  Poďakujte používateľovi zuzanas331.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Reštauráciu poznáme a chodíme do nej už viac rokov. Veľmi milo prekvapil nový design interiéru. Jedla sú tu výborne a taktiež obsluha veľmi milá a snaživá. Prijemne miesto.

Dátum návštevy: august 2017
1  Poďakujte používateľovi EdoK15.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Jasmin, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Jasmin? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu