Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Minule to bolo lepšie”

Osteria Dell'Opera
Na pozícii č. 251 spomedzi 1 506 Reštaurácie v Bratislave
Kuchyňa: Talianske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 27. septembra 2018

Tentokrát som sa tu stavil na obed (už sme tu predtým boli večer). Obsluha nebola veľmi priateľská, asi už chceli mať poobedňajšiu siestu. Cestoviny boli veľmi dobré, ale mozzarella mi neprišlaa najčerstvejšia. Napriek tomu sa určite zase vrátim.

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 812adri, Proprietario v zariadení Osteria Dell'Opera.Zodpovedané: 28. septembra 2018

Dobry den, dakujeme za upozornenie. Budeme si na to dat pozor.
S pozfravom

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (56)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1556 recenzií

Zrecenzované: 26. júna 2018

jedlo je cerstve, majitel uzasny clovek, vyborne prosecco a vina z Talianska, promptna a mila obsluha, ziva talianska hudba, vyborna zabava, vzdy nieco prekvapive sa tam udeje, pre mna jeden z tych najlepsich podnikov v meste!.. hlavne sa tu "nehrame" na nic a nikoho, velmi odporucam.

Dátum návštevy: jún 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Ludka G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 812adri, Proprietario v zariadení Osteria Dell'Opera.Zodpovedané: 27. júna 2018
Prekladač Google

Grazie Bella :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. júla 2017

Veľmi oceňujem, že jedálny lístok nie je preplnený rôznymi nezmyslami, ako to občas býva. Menu Osterie Dell´Opera je krátke, ale podľa mňa si každý vyberie to svoje. A keď nie, majiteľ či obsluha určite pomôže. My odporúčame teľacie plátky s tuniakovou omáčkou (najprv sme to nechceli, ale práve pán majiteľ nás presvedčil a neľutujeme) a zapečené baklažány s paradajkovou omáčkou a syrmi. A k tomu samozrejme prosecco...

Dátum návštevy: júl 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Chodím okolo tohto podniku každý deň cestou z/do práce. Väčšinou si tam dáme kávu, dezert, ochutnali sme tiež čo-to aj z ich kuchyne. Veľmi útulný interiér a priateľský personál. Bohatá ponuka talianskych vín či lahodného prosecca a talianske špecialitky potešia vari každého milovníka dobrého jedla a vína. Majiteľ je dušou celého podniku... Hrá tam tiež živá hudba; speváčky, ktoré som tam videla, boli vynikajúce. To dotvára zase celkom inú atmosféru. Je to super miesto vhodné pre uzavretú spoločnosť, párty a pod. Ak máte šťastie, stretnete tam tiež niektoré známe tváre zo showbusiness-u. Akurát jedna vec mi vadí - ale to nie je chyba majiteľa - že nemajú priestor na normálnu terasu.

Dátum návštevy: júl 2016
1  Poďakujte používateľovi Iveta V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Boli sme tam na veceri 7+3 deti. Jedalny listok sa nam zdal trochu striedmy, ale milá časnicka nam poradila alternatívne jedlá najma pre deti. Mali sme vyborne antipasti, zmes salam, syrov, vyborny chlieb atd. Potom vyborne brusketx, ale trochu male. Hlavne jedla najma cestovinove nas uspokojili.
Biele vino nam chutilo. Na dezerty sme dlhsie cakali, ale boli vyborne.
Ucet pre 10 ludi bol cca 230,- eur. Najedení sme boli dosýta, cena na Bratislavu primeraná.
Odporúčam milovníkom autentickej talianskej / sicílskej/ kuchyne a atmosféry.

Dátum návštevy: august 2016
1  Poďakujte používateľovi MiroPetr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Osteria Dell'Opera, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Osteria Dell'Opera? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu