Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelé jedlo”
Recenzia Bistro Soho

Bistro Soho
Na pozícii č. 19 spomedzi 1 387 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 6. apríla 2018

Tento typ kuchyne nemám v obľube, no po návšteve tohoto bistra som úplne zmenila názor :) Jedlo bolo naozaj veľmi chutné, pekne naservírované, nemali sme čo vytknúť. Obsluha milá a ústretová. Určite sa sem vrátime.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi JankaG51.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (813)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3640813 recenzií

Zrecenzované: 21. marca 2018

naozaj chutne jedlo, urcite sa oplati prist aj kvoli atmosfere, navstevujem pravidelne ked mam chut na kvalitne jedlo

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi peto_peto81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. marca 2018

Interiér pekný, obsluha dobrá, no jedál v ponuke pre vegetariánov minimum, a keď si už konečne vyberiete tak polievka s tofu, rezancami a surovým banánom a melónom za 7eur... Podľa mňa úplný priemer za vysoké ceny.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi MichaelaK1779.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Už pár týždňov som skúmala, kam sa pôjdeme počas pobytu v Bratislave najesť a keďže thai jedlo je naše obľúbené a o tomto mieste som čítala samé chvály, voľba bola jasná.
Popravde, jedlo sa zjesť dalo, ale nič, z čoho by moje chuťové poháriky jasali. Chýbal mi nejaký premyslený koncept chutí, vyváženosť, také to dotiahnutie do konca. Akoby sa vývoj chutí zasekol kdesi v polovici, čo je škoda. Inak obsluha bola vynikajúca, domáce limonády veľmi chutné, interiér príjemný.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi katarinkaI.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. marca 2018

Reštauráciu som navštívil opakovane vo večerných hodinách. Je problém nájsť voľný stôl bez rezervácie. Jedlo je chutné a príjemné, nečakané. Obsluha je rýchla a pozorná, slušná. Jedlo je hotové pomerne rýchlo a pekne naservirované. Nevýhoda je pomerne malý počet jedál v jedálnom lístku. Inak ale vrelo odporúčame, ale večer isto s rezerváciou stola.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bistro Soho, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Bistro Soho? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu