Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chutná večera, netradičná kuchyňa”
Recenzia Bistro Soho

Bistro Soho
Na pozícii č. 17 spomedzi 1 420 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 8. marca 2018

Reštauráciu som navštívil opakovane vo večerných hodinách. Je problém nájsť voľný stôl bez rezervácie. Jedlo je chutné a príjemné, nečakané. Obsluha je rýchla a pozorná, slušná. Jedlo je hotové pomerne rýchlo a pekne naservirované. Nevýhoda je pomerne malý počet jedál v jedálnom lístku. Inak ale vrelo odporúčame, ale večer isto s rezerváciou stola.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (817)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4246817 recenzií

Zrecenzované: 5. marca 2018

Pekný podnik s milou obsluhou. Jedlo bolo vynikajúce - ázijské jedlá mierne upravené, aby chutilo aj konzervatívnejším hosťom. Ceny na centrum mesta veľmi dobré.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi katkle07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Soho je jedna z mala stalic v Bratislave, kde je obsluha a kvalita jedla vzdy na super. Jedalny listok je kratky, co im dovoluje koncentrovat sa na to co vedia najlepsie!

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Alan T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. februára 2018

Odporucam urcite vyskusat kokosovu polievku s kuracim masom, odkedy som ju ochutnala chodim na nu pravidelne a neviem sa jej dojest!!

Dátum návštevy: január 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Michaela M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Soho je vyhajpovaný podnik, za čo môže asi relatívne príjemný interiér a jedlá, ktoré sú lepším priemerom. V rámci ázijskej kuchyne je to ale priemer, za všetko spomeniem kokosovú polievku. Ak máte chuť na Áziu a ste v centre, skúste radšej Bamboo na Námestí SNP.

Dátum návštevy: november 2017
1  Poďakujte používateľovi JanPapac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bistro Soho, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Bistro Soho? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu