Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pomer cena a kvalita je slabý.”
Recenzia Kubu Bory

Kubu Bory
Na pozícii č. 317 spomedzi 1 397 Reštaurácie v Bratislave
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 24. marca 2018

Reštauráciu sme navštívili v piatok na večeru. Na takýto podnik majú na výber 2 druhy piva, z toho jedno čapované. Vybral som si flaškové, nemali ho však v chladničke :-(. Objednali sme si 2 jedlá, cestovinu a sandwich. Sandwich sme chceli bez olív, zabudli však na ne. Pasta bola dobre uvarená, ale pikantná omáčka bola len pikantná, chýbala jej sol a aj krémovitosť, takže sa na cestovinu vôbec nelepila. Jediné príjemné z celej návštevy bola sympatická čašníčka. Za tieto ceny radšej jesť oproti.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi raduzd2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (41)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61041 recenzií

Zrecenzované: 12. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi príjemné prostredie, skvelá kuchyňa. Pre bežného človeka dost vysoke ceny, ale raz za čaa stojí za to:)
Fajn personál a jeden z nich pán čašník Roman...je vidieť keď človeka jeho práca baví:)

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Marcela V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Dala som si spagety Carbonara. Cukina v spagetach ma prekvapila, ale hodila sa tam. Spagety boli trosku malo kremove, ale chutne. Mascarpone s jahodami nemalo chybu.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi BarboraK280.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Túto reštauráciu navštevujem pravidelne a vždy som dostal chutné jedlo dobrej kvality. Ceny sú síce troška vyššie, ale aspoň viem že sa dobre najem. Obsluha je vždy mimoriadne milá. Prostredie zodpovedá umiestneniu v obchodnom centre.

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi grasshhopper29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Obsluha mimoriadne ústretová a ochotná, prostredie trocha hlučné a jedlo lepšie ako som očakávalurčite jedna z lepších reštaurácií

Dátum návštevy: jún 2017
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Kubu Bory, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Kubu Bory? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu