Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: Zatvorené
Najzaujímavejšie body recenzie
Najmodernejší klub v Bratislave

V Trafe navštevujem prevažne hip hop a trap eventy. Je to najlepší klub v Bratislave s najkrajšou... viac informácií

Recenzované: 25. marca 2019
mimirose845
Super club!

Výborná lokalita , skvelá hudba a miesto kde sa človek parádne vytancuje !! Miesto , kde by mal... viac informácií

Recenzované: 20. marca 2019
inguslukacova97
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (27)
  
Recenzie (27)
Filtrovať recenzie
27 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
15
5
3
2
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
15
5
3
2
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1627 recenzií
Recenzované: 25. marca 2019

V Trafe navštevujem prevažne hip hop a trap eventy. Je to najlepší klub v Bratislave s najkrajšou vizuálnou show počas celého večera. Strop a bočné streny klubu sú pokryté veľkými LED obrazovkami, čím získava Trafo jedinečný look spomedzi všetkých bratislavských podnikov. Rád sa kedykoľvek vrátim.

Dátum zážitku: január 2019
Poďakujte používateľovi mimirose845.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Výborná lokalita , skvelá hudba a miesto kde sa človek parádne vytancuje !! Miesto , kde by mal každý turista na návšteve zavítať
Odporúčam

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi inguslukacova97.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Klub vyzerá super, s kamošmi sme sa výborne zabavili. Hral sa prevažne rap, hip-hop a trap. Odporúčame!

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi 220emach.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 2 týždňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2019 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: február 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie