Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratislava
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Výborne miesto”
Recenzia Urban House

Urban House
Na pozícii č. 5 spomedzi 95 Káva a čaj v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 3 USD - 10 USD
Kuchyňa: Kaviareň
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín
Zrecenzované: 18. marca 2016 cez mobilné zariadenie

Zaujímavé miesto,zariadenie nápadité a atmosféra veľmi zapamätateľná. Obsluha vždy milá a ochotná poradiť a vyhovieť. Navštevujem to tu často a vždy som spokojná. Odporúčam.

Dátum návštevy: marec 2016
Poďakujte používateľovi BarborkaM5.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (685)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2630685 recenzií

Zrecenzované: 30. januára 2016

Boli sme si dat maly brunch, WALDORF ASOTRIA SANDWICH - ma sklamal.
Roastbeef bol prepeceny ako hovadzie varene, waldorf salat bol suchy.
Mali este AVOCADO BRUSCHETTA -opekana ciabatta ?? tak Bruschetta alebo Ciabatta neviem, chutilo to ako obyc chlieb.
Dali sme si caje, priprava trvala trocha pridlho pri poloprazdnom lokale. Skoda len, ze sme si nemali kam odlozit sytka s cajom ked sa caj vyluhoval.

Dátum návštevy: december 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Tomasso0987.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. decembra 2015 cez mobilné zariadenie

Výborná čokoláda a veľmi príjemná obsluha, veľmi rozmanity hostia, mlade studentky, hipstry a k tomu stôl roztomilych starcekov popijajucich pivko

Dátum návštevy: december 2015
Poďakujte používateľovi 890MartinD890.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

Urban House je miesto ktoré sa mi páči a robia tam ozaj dobré mňamky,ale už po x-tý krát som nebola spokojná s obsluhou. Slečna čašníčka síce vždy po chvíli príde a doniese nám vodu, ale nezaujíma ju či sme si vybrali a potom jej trvá zasa xY minút kým sa vráti a my si objednáme. A to aj keď je podnik pomerne prázdny. Takže u mňa pomer cena-obluha nič moc.

Dátum návštevy: august 2015
1  Poďakujte používateľovi DominikaVadurova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. júna 2015

Veľmi dobre vyriešený priestor na návštevníkov, pomerne rýchla a príjemná obsluha. Dobrá káva a zaujímavá ponuka pív. Vo večerných hodinách sa tu konajú zaujímavé programy. Kvalitný podnik.

Dátum návštevy: apríl 2015
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi peter K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Urban House, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Urban House? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu