Do reštaurácie som zašla po prechádzke po Tyršovom nábreží, ktoré je v dosahu tejto reštaurácie. Po mojom vstupe dovnútra sympaticky na mňa zapôsobil interiér, aj vzduch tam bol ok. Obsadené boli štyri stoly, obsluha bola rýchla a príjemná, čas čakania na pitie a jedlo bol ok. Potešilo ma čapované nealko pivo. S jedlom to bolo horšie. Polievka domáci hovädzí vývar s rezancami bola silno prekorenená, nedala sa vychutnať a nemohla som ju ani dojesť. Ústa ma pálili tak, že som ju musela zapiť vodou. V reštaurácii by urobili lepšie, keby k soli a k celému koreniu na stole pridali na individuálne dochucovanie pre hostí aj mleté korenie. V polievke boli niťovky, pri domácom vývare s rezancami by som čakala klasické slovenské domáce rezance. Z hlavného jedla mi bez výhrad chutila kapusta, kačka a lokše mohli byť trochu menej suché, ale jedlo bolo inak ok v tom, že nebolo ničím nadmieru ochutené. Špáradlá si bolo treba vypýtať (priniesli mi ich obratom), hoci pri objednávke kačacieho mäsa som čakala, že ich automaticky prinesenú najneskôr spolu s príborom, keď neboli na stole v stojane s koreničkou a soľničkou.
Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.