Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zážitková večera”
Recenzia UFO

UFO
Na pozícii č. 70 spomedzi 1 377 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 13 USD - 67 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Romantické, Špeciálne príležitosti, Obchodné stretnutia
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Obed, Večera, Raňajky, Rezervácie
Zrecenzované: 20. mája 2018

Reštaurácia má svoju výnimočnú atmosféru, výhľad je fantastický. Je potrebná skorá rezervácia, inak sa tam nedá jesť (dva mesiace vopred). Jedlo je dobré, chutné, personál milý. Ceny tak ako reštaurácia vysoko.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi Palinecko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simona F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO.Zodpovedané: 23. mája 2018

Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (889)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

913889 recenzií

Zrecenzované: 15. apríla 2018

Navstivit Nase hlavne mesto a nevidiet ho z vtacej perspektivy,by bola skoda.Navyse si date chutnu kavicku,jedlo,sice trochu predrazene,ale v prijemnom prostredi.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi EvaH3659.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simona F, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO.Zodpovedané: 25. apríla 2018

Ďakujeme Vám za Vašu recenziu, tešíme sa, že ste si návštevu v UFE užili.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. februára 2018

Pomenovanie táto atrakcia dostala podľa tvaru, ktoré pripomína " Ufo" Je to reštaurácia, nachádzajúca sa na pylóne Bratislavského mosta SNP z ktorej je výhľad na širokú Bratislavu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi 46astridn.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simonette S, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO.Zodpovedané: 12. februára 2018

Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Našli sme miesto rodinnej oslavy. Ochutnali netradičné jedlá, mali skvelý výhľad s perfektnou obsluhou. Jedinečné miesto pre jedinečné chvíle.

Poďakujte používateľovi ivet95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Simonette S, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO.Zodpovedané: 13. februára 2018

Ďakujeme Vám za Vašu potešujúcu spätnú väzbu. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme tam dňa 4.1.2018 pozreli sme sa na vyhliadke bola super zastavili sme sa v reštaurácii objednali sme si 3 z coca colu a 2z presso a ani po 25 minútach neboli schopní nám doniesť nápoje reštaurácia bola poloprazdna a čašníci boli minimálne 4. Nikdy viac

4  Poďakujte používateľovi Sunshine750549.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Patrícia B, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení UFO.Zodpovedané: 7. januára 2018

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu recenziu. Sme velľmi radi, že sa Vám páčil výhľad z Ufa a zároveň nám je ľúto, že skúsenosť v bare Vám tento názor zmenila.

Ospravedlňujeme sa a želáme všetko dobré v roku 2018.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli UFO, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste UFO? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu