Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (659)
Filtrovať recenzie
659 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
460
137
36
11
15
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
460
137
36
11
15
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27659 recenzií
Recenzované: 30. júla 2017

Ťažko sa opisujú pocity ktoré sme v tomto hoteli zažili. Ale hádam to vyjadrím skutočnosťou, že sme si pobyt o deň predĺžili a zrušili iný. Krásne prostredie, milé privítanie, príjemná atmosféra, skvelá kuchyňa.

  • Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi RomanF1006.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Karin L, Manažér v zariadení Arcadia Boutique Hotel.Zodpovedané: 11. septembra 2018

Milí hostia, ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Sme radi, že sme spríjemnili Váš pobyt a pevne verím, že sa k nám čoskoro opäť vrátite. Prajeme všetko dobre a do skorého videnia. Váš Arcadia Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Hotel dýcha históriou. Personál milý, úslužný. V lobby sme si posedeli keď sme prišli z mesta asi do 3:00 ráno milá obsluha. Spa krásne. Fitko tiež. Reštaurácia noblesná.
Hodnotím celkovo hotel kladne aj keď čo sa týka nábytku a kúpeľne na izbe už vidno že to nie je úplne najnovšie.

Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi lienkaBB.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Karin L, Manažér v zariadení Arcadia Boutique Hotel.Zodpovedané: 11. septembra 2018

Vážení hostia, ďakujeme za Vašu návštevu. Snažíme sa denno-denne o to, aby naši hostia boli spokojní. Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás povzbudením do ďalšej práce. Prajeme pekné dni. Váš Arcadia team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Luxusný hotel v centre mesta blízko parkoviska Uršulinky. Kvalitné služby milý a ústretový personál. Pekné atrium ktorého nevýhodou je ak sú ďalší hostia hlučný tak ich počujete na izbe. Nepomohol ani telefonát na recepciu. Ale vrátime sa tu určite, celkový dojem je viac ako dobrý.

Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi milo_h655.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Karin L, Manažér v zariadení Arcadia Boutique Hotel.Zodpovedané: 11. septembra 2018

Milí hostia, ďakujeme pekne za Vašu návštevu a milé slová. Hotel sa nachádza v historickej budove z 13.storočia a jeho súčasťou je otvorené átrim, kde je niekedy počuť hosti, ale to patrí k hotelovému životu. Pevne verím, že ste sa u nás dobre cítili a navštívite nás aj nabudúce. Všetko dobré prajeme. Váš Arcadia team.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. októbra 2016

The hotel is situated in a historic city center in a historic building. The staff was very friendly and helpful. We enjoyed the SPA as well. A breakfast was fantastic. Very nice place for stay in Bratislava. Tento hotel sa nachádza v historickom centre mesta, v historickej budove. Personál bol veľmi priateľský a ochotný. Užili sme si taktiež aj SPA. Raňajky boli fantastické. Veľmi pekné miesto pre pobyt v Bratislave.

  • Termín ubytovania: jún 2016, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MatusMange.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Karin L, Manažér v zariadení Arcadia Boutique Hotel.Zodpovedané: 11. septembra 2018

Milí hostia, ďakujeme pekne za Vašu recenziu. Sme radi, že sme spríjemnili Váš pobyt a pevne verím, že sa k nám čoskoro opäť vrátite. Prajeme všetko dobre a do skorého videnia. Váš Arcadia Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2016 cez mobilné zariadenie

Veľmi fajn hotel v absolútnom centre Bratislavy. Milý personál. Príjemné prostredie. Milo nás prekvapili dezerty v lobby bare a obsluha. Zariadenie izby je na vysokej úrovni. Napriek tomu, že hotel je blízko centra bola izba veľmi tichá.

Termín ubytovania: január 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Peter K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie