Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ranajky po dlhsej dobe”
Recenzia U Kubistu

U Kubistu
Na pozícii č. 27 spomedzi 1 489 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 6 USD - 17 USD
Možnosti stravovania: Raňajky, Obed, Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Obed, Rezervácie
Zrecenzované: 4. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Jedlo ako vzdy vyborne! Ubohe hodnotenie davam za servis, kde su vasi usmievaví milí a zhovorciví casnici? Cakanie na jedlo bolo neskutocne dlhe, to ste mali obsadenych len 5 stolov. Aby sa museli hostia pytat ze halo kedy to uz bude? Davno som sa nechcel zdvihnut a odist a necakal som ze sa mi to stane u Vas.

Dátum návštevy: august 2019
1  Poďakujte používateľovi 304filipm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ondrej k, Owner v zariadení U Kubistu.Zodpovedané: 5. augusta 2019

Dobrý deň 340filipm, to je vskutku mrzuté. Tiež ma ide poraziť, keď som v podniku, kde je pár ľudí a čašníci ma ignorujú, ba čo horšie dávno objednané jedlo nechodí. Odkedy som nazrel za gastro oponu viem, že jedno i druhé môže spôsobiť nekonečné množstvo drobností. Tiež som sa však naučil, že ak sa dôvod, prečo servis drhne, hosťom s úsmevom šarmantne vysvetlí, radi počkajú. To sa vo vašom prípade nestalo, a to je mrzuté. O to viac, že dôležitosť komunikácie učíme naše čašníčky a čašníkov ako prvé, druhé aj tretie. Ospravedlňujem sa a beriem ich zlyhanie aj na seba. Oťividne sme ich to ešte všetkých nenaučili dosť dobre. Sľubujem, že sa budeme viac snažiť. A dovoľujem si vás, ako kompenzáciu pokazeného rána, pozvať na koláč a kávu. Stačí keď poviete pri bare heslo: úsmev. :).

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (356)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26356 recenzií

Zrecenzované: 5. septembra 2018

milujem tie skvele netradičné recepty z kvalitných surovín. U Kubistu zrejme platí cícer náš každodenný :) rada sa sem vraciam, milujem to prostredie, jedlo, hudbu, služby, ešte aj káva je tu skvelá! Výborne! Prídem zas :)

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi vanilkaa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. júna 2018

U Kubistu nájdete fantastické jedlo (v ktorom je vždy aj veľká dávka kreativity a originality), príjemné prostredie a veľmi fajn obsluhu. Určite príjemné miesto na strávenie voľného večera :)

Dátum návštevy: máj 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Anicka_SR.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Po dlhom čase sa mi podarilo zastihnúť večer pohodu a bez stresovú atmosféru...už minimum ľudí, pohodová kuchyňa aj čašníci bez tlaku a uvoľnene pôsobili takže som si vychutnal 2 fľaše najlepšieho prosecca Tognon v Bratislave a až do záverečnej si užíval toto bistro

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. novembra 2017

toto je nas oblubeny podnik ked mame chut na nieco moderne no nie prehnane prespekulovane.

skvele limonady aj jedlo aj ked zalezi aj od kuchara, ktory momentalne ma smenu...

vyzdvihujem aj "LAB" na Dunajskej ulici, kde skusaju nove jedla do menu.

Osobne moje oblubene je hovadzie so zelenymi fazulkami.

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Suisse1981.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli U Kubistu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste U Kubistu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu