Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (154)
Filtrovať recenzie
154 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
38
62
29
14
11
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
38
62
29
14
11
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510154 recenzií
Zrecenzované: 22. decembra 2015

Velmi zvlastny, velmi pekny hotel v Bratislave. Citit ducha novatorstva a pritom je to velmi utulny, moderny a vkusne zariadeny hotel. Personal je profesionalny a mily. Myslim, ze je to vhodne miesto pre vylet.

Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Holumi Aqua H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2015 cez mobilné zariadenie

Hotel na okraji Bratislavy za rozumnou cenu. Plne dostacujici pro prespani pri sluzebnich cestach. V okoli neni kam jit. Pokoje mensi ale ciste bez problemu. Personal ochotny. Doporucuji a rad opet vyuziji.

Termín ubytovania: november 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Jaromír D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 27. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie