Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvele rezance!”

Papaya Authentic Vietnamese Street Food
Na pozícii č. 5 spomedzi 15 Rýchle občerstvenie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 2 USD - 7 USD
Kuchyňa: Vietnamské
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 2. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Super kvalitne azijske jedlo v dobrej lokalite, obsluha velmi prijemna, objednavky vybavene rychlo, doopeda sa da v klude posediet, je tam menej ludi, utulne prostredie! Da sa zobrat so sebou.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi nicollcrusade.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (128)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1115128 recenzií

Zrecenzované: 14. februára 2018

Polievka smrdela ako zmoknuty pes, ledva som to dojedol a dufal som ze aspon druhy chod bude dobry. Dostal som rezance(tvrde len opecene na nicom bez chuti) a k tomu to vyvarene maso z polievky, ktore bolo taktiez bez chuti. Nikto ma tam uz nedostane.

Dátum návštevy: október 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi AdamK6706.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. decembra 2017

Rozhodla som sa túto reštauráciu navštíviť na základe recenzie mojich priateľov.

Bola som veľmi spokojná. Dala som si PHO BO, ktoré bolo asi najlepšie, ktoré som v Bratislave ochutnala (žila som tri mesiace vo Vietname) a čerstvé jarné rolky, ktoré boli taktiež veľmi dobré.

Obsluha príjemná, prostredie moderné a pôsobí ako drahšia reštaurácia ale ceny sú skvelé.

Určite odporúčam a rada sa tam vrátim

Dátum návštevy: december 2017
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi MagdalenaT1300.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. novembra 2017

Objednal som si so sebou jedny rezance s hovadzim masom. Zacvakal som 7,40 a ked som sa vonku postazoval kolegom ze sa mi to zda vela, tak som zistil ze ma osmekli. Kolegovci mali +/- to iste a platili zhruba o 3 Eura menej. Blocek som si pre istotu nezobral, tak som to nechal tak. V kancliku som zistil ze to maso bolo dost tuhe, takze celkovy dojem z obeda -5. :( Dnes som tam bol prvý a posledný krát.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi gmail005.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. septembra 2017

Super jedlo, rýchlo pripravené na objednávku a veľmi milý personál. Bol som tam často a nebol som sklamaný ani raz. Jedlo je chutné, čerstvé, ceny veľmi príjemné.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi b0husm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Papaya Authentic Vietnamese Street Food, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Papaya Authentic Vietnamese Street Food? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu