Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (150)
Filtrovať recenzie
150 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
37
60
32
11
10
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
37
60
32
11
10
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
813150 recenzií
Recenzované: 18. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Pocas mojej 5 dnovej sluzobky som bol s poskytnutymi sluzbami velmi spokojny. Je pravda ze na 4 hviezdicky boli moje naroky vyssie ak sa nad tym zamyslim ale inac ujde. Izba je uplne v pohode kvalitivne dobre madrace na dobre vyspanie. Vyber tv programov je uzasne bohaty ako aj rychlost pripojenia cez wifi je neuveritelna (predpokladam ze vyuzivaju sluzby ANTIK TELECOM).Ranajky su vyborne odvymyslu sveta tepleho aj studeneho pultu. Kava stoji na ranajky sice za prd ale ostatne jedla a napoje su na vysokej urovni. Personal restauracie velmi uctivy, recepcia sem tam nedviha telefon neviem to pochopit. Celkove hodnotenie super. Drzim palce...

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi caspertino77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. decembra 2015

Dobrá rada: Nikdy si nerezervujte izbu telefonicky.

Už v novembri som volal aby som nám zarezervoval izby. Volal som s pánom na recepcii, že by som potreboval zarezervovať izby na ten a ten dátum. Na to mi za chvíľku povedal, že všetko je vybavené a máme potvrdenú rezerváciu. Spýtal som sa či stačí takto iba jeho slovo a on že áno. Následne za týždeň volal môj kolega, ktorý chcel prerezervovať izby na iný dátum. Na to mu slečna povedala, že nič nemáme rezervované. Bol prekvapený, ale asi si povedal, že dobre stáva sa - znova odpoveď áno máte to rezervované. Keď sme tam prišli v stredu (16.12.2015) čuduj sa svete, hotel plný a my znova nemáme žiadne rezervované izby. Pýtali sme sa, že ako je toto možné, že sme 2 krát volali a najmenej 5 krát sme sa spýtali, či to platí na 100% a vždy sme dostali kladnú odpoveď. Na to nám slečna na recepcii nevedela ani povedať kto mal v ten deň kedy sme volali službu (pozriem napr. do rozpisu služieb). Na to išla za riaditeľom, ktorý nejavil žiadny záujem. Čiže sme tam ostali stáť unavení, nahnevaní a s ťažkými kuframi v rukách. Podľa mňa by mal hotel za takýto prešľap poskytnúť aspoň náležitú kompenzáciu, no ničoho takého sme sa nedočkali.

Dátum pobytu: december 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
8  Poďakujte používateľovi Bc_Radoslav_Pacuch.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2015

potešil darček na izbe - ovocie, sladkosť a fľaša vody,
pohotový check-in
dobrá večera za primeranú cenu, bohaté raňajky s plnohodnotnou kávou,funkčné wifi, bezproblémové parkovanie,veľmi dobré vybavenie kúpeľne

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi StanoSK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján K, Generálny riaditeľ v zariadení Premium Business Hotel Bratislava.Zodpovedané: 23. októbra 2015

Dobrý deň prajem,

ďakujem Vám za Vaše milé odporúčanie. Verím, že ste sa u nás cítili príjemne. Veľmi radi vás tu opäť privítame.

S úctou,
Ján Kresánek
riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2015 cez mobilné zariadenie

Veľmi ústretový personál, izby čisté, akurát kúpeľňa by uz potrebovala drobné úpravy. Ale personál to všetko prekonáva, je skutočne skvelý, aj v reštaurácii. Výborne raňajky, bohatý výber. Kuchyňa výborná, objednáva sa už cez tablet, čo sa mi tiež páčilo.

Dátum pobytu: júl 2015
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi PeterTom22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján K, Generálny riaditeľ v zariadení Premium Business Hotel Bratislava.Zodpovedané: 13. augusta 2015

Dobrý deň,

bolo potešujúce si prečítať vaše hodnotenie, ďakujem Vám veľmi pekne. Som rád, keď sú naši hostia spokojní. Radi Vás tu opäť privítame ;)

S úctou,
Ján Kresánek

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2015

Príjemný, čistý hotel. Vkusné a primerane vybavené izby. Ak potrebujete prespať (aj viac nocí) v Bratislave a nepožadujete ubytovanie v užšom centre, možno hotel odporučiť a budete spokojní. Plusom je ochotný a znalý personal, ktorý Vám bez problémov poradí. Reštaurácia chutná. Trochu zložitejší prístup autom z hlavnej cesty k hotelu, cez menšie uličky. Dobré je si ho vopred naštudovať na mape. Parkovanie vo dvore hotela, z auta do recepcie ho musíte obísť, ale je to kratučká obchádzka.

Dátum pobytu: jún 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi miloskovac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ján K, Generálny riaditeľ v zariadení Premium Business Hotel Bratislava.Zodpovedané: 13. augusta 2015

Vážený pán Kováč,

ďakujem Vám za užitočné odporúčanie, ktoré poslúži aj iných cestujúcich. A taktiež za vaše pozitívne hodnotenie. Ak budete mať cestu znovu do Bratislavy, určite nás kontaktujte, radi Vás tu privítame.

S úctou,
Ján Kresánek

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie