Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vecera”

Bratislavský Meštianský Pivovar
Na pozícii č. 34 spomedzi 1 396 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Štvrť: Staré Mesto
Opis: „Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ vraví sladovník Peter Pramuk. Okrem najkvalitnejšej technológie, tkvie proces výroby piva aj v duši troch majiteľov – pivných nadšencov, ktorí pred niekoľkými rokmi obzerali po svete koncepty minipivovarov s reštauráciami. Oni požadovali, aby bolo pivo horké presne podľa ich chuti. A to páni sladovníci Brauner a Pramuk dokonale vystihli. KDE SA DOBRÉ PIVO VARÍ... Pri výrobe 12-stupňového piva trvá hlavné kvasenie 8 až 10 dní, dokvasovanie trvá 4 týždne. Pivo sa nefiltruje a nepasterizuje, teda obsahuje živé kvasinky. Pivo je pretláčané sterilným dusíkom, to znamená, že sa zabraňuje oxidácii, teda starnutiu piva. Keďže nefiltrované pivo neprichádza do styku s kyslíkom, nedochádza k zvetrávaniu, čo má pozitívny vplyv na jeho kvalitu. V dôsledku toho sa uvoľňuje príjemná chmeľová aróma piva a zvýrazňuje sa jeho plnosť či väčšia bohatosť chuti. TAM MUSÍ BYŤ DOBRÁ KUCHYŇA. Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár František Šipoš kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte. Aj sladké jedlá, ako sú „šufrle“,pochádzajú z Prešporka. Iný kalorický kaliber sú desaťročiami overené jedlá, napríklad sviečková na smotane, kôprová omáčka s domácou knedľou, pečené koleno alebo chutne servírovaná pivárska pochúťka či „tatarák“ s hriankou.
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemne prostredie a obsluha.

Jedla na velmi vysokej urovni, chutne, podavane originalne - panvicka, misa, na spizi...

Pivo vlastnej vyroby, velmi chutne.

Mozeme len vrelo odporucat!!!

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi PeterP6108.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (721)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2327721 recenzií

Zrecenzované: 17. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Bratislavský Meštiansky Pivovar na Dunajskej 21 v Bratislave je klasickou voľbou veľkoplošnej reštaurácie podobného štýlu zameranou na pivo a na pivárske špeciality. Vývar 3,3€, držková polievka 3,9€, hrianka s kuracou pečeňou 4,9€, guláš s knedľou 8,9€, sviečková s knedľou 9,8€, Bratislavský ležiak 0,5 l za 2,1€ ako neskorší víkendový obed splnili naše očakávania čo do chute a aj do veľkosti porcií. Obsluha OK. Platba možná aj platobnou kartou. Umiestnenie v širšom centre hlavného mesta SR. Parkovanie problematické. Treba navštíviť.

Dátum návštevy: február 2018
1  Poďakujte používateľovi brk513.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme si sadnúť po práci na pivko a večeru, poklábosiť s priateľmi. Boli sme dva páry všetko od rezervácie stola až po účet bolo viac ako v poriadku. Vybavenie objednávky bolo naozaj rýchle, takisto nebol problém objednať navyše položky k jedlu, prípadne spýtať sa na odporúčanie.

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi Jana R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Stretnutie s priateľmi vo väčšom počte (stôl pre 30 ľudí, bolo nás však viac). Personál napriek veľkému počtu hostí stíhal vybavovať objednávky.

Príjemné prostredie pivovaru. Výborné pivá (aj kvasinkové). Mali sme k pivu drevené “lopáre” s výbornými chuťovkami,

Vhodné miesto iba na pivo ale aj stretnutie s pristeľmi

Dátum návštevy: január 2018
23  Poďakujte používateľovi Radovan_SVK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. decembra 2017

Doporučujem- pekné prostredie, veľká reštaurácia, jedlo bolo vynikajúce. Jedli sme rebrá a kurací perkelt. Plus k tomu ich varené pivo- fajnotka. Prekvapilo ma i vybavenie od objednávky- bolo to rýchle. Radi sa tam vrátime.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi DanielaKl.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Bratislavský Meštianský Pivovar, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Bratislavský Meštianský Pivovar? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu