Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (134)
Filtrovať recenzie
134 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
56
59
16
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
56
59
16
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38134 recenzií
Recenzované: 17. novembra 2015

Slušný , čistý a tichý hotel neďaleko od centra mesta, kúsok od NTC. 4 hviezdicky zodpovedaju hotelu v BA. Odporucam pre pracovne pobyty i sukromnu navstevu Bratislavy, zvlast pri akciach v NTC ci na Zimnom stadione. Velmi priatelska cena.

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Martin Marťas P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrevadzkaHotelSet, General Manager v zariadení Hotel Set.Zodpovedané: 4. decembra 2015

Dobry den Martin Marťas P

Dakujeme za vas cas a hodnotenie. Vystihol ste to perfektne. Nedaleko od centra hned vedla NTC a zimneho stadiona Slovanu. Idealna poloha pre sportoveho fanusika :) Este raz vdaka JM Hotel SET

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. októbra 2015

- príjemné prostredie,
- dobrá obsluha a milá recepčná (Agi),
- fajn izba,
- výborné raňajky,
- dobrá poloha neďaleko od centra mesta,
- stále parkovanie v areály pred hotelom alebo v podzemnej garáži,

Dátum pobytu: október 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi stefanpoch.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrevadzkaHotelSet, General Manager v zariadení Hotel Set.Zodpovedané: 4. decembra 2015

Dobry den stefanpoch
Uprimna vdaka za vas cas a hodnotenie. Tesi nas ze si uzivate nase skuzby a budeme sa snazit aby sme vas nesklamali ani pri buducej navsteve. JM Hotel SET

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2015

Velmi prijemna a ochotna pani na recepcii Agnesa Mahrova, s usmevom ponukla kopec informacii o hoteli a blizkom okoli, na zaklade prijemneho stretnutia sme si s kolegom znova rezervovali dalsi termin ubytovania. FK

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi František K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrevadzkaHotelSet, General Manager v zariadení Hotel Set.Zodpovedané: 19. októbra 2015

Dobry den František K
Dakujeme za vas cas a podelenie sa o vase hodnotenie Hotela SET. Tesime sa na buducu navstevu. S pozdravom Juraj M.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

chcela by som sa velmi pekne podakovat za skvele a v dnesnej dobe vynimocne sluzby pocas pracovnej cesty,obzvlast recepcnym Lubosovi,Jurajovi a Agi a za skvely servis pri ranajkach slecne Anicke :) dakujem za celkove poradenstvo, usmievavy pristup a celkovy support.

Dátum pobytu: október 2014
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi lucialusyh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrevadzkaHotelSet, Manager v zariadení Hotel Set.Zodpovedané: 19. októbra 2015

Dobry den lucialusyh
Dakujeme vam za vas cas a 100% hodnotenie. Budeme sa tesit aj na buducu navstevu a dufam ze nikdy nesklameme. G. Manager Juraj M

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2015 cez mobilné zariadenie

Dal by som hotelu 3* za zariadenie izby. Postel skvela, dobre sa spalo. Obliecky ciste. Mravce v kupelni. Poloha velmi dobra. Parkovanie sme nasli pred hotelom zdarma, ale len 7 parkovacich miest asi. Inak platene podzemne v hotely

Dátum pobytu: júl 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi Jaroslav Ž.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia PrevadzkaHotelSet, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Set.Zodpovedané: 14. septembra 2015

Dobry den Jaroslav Ž.
Dakujeme za hodnotenie. Tesi nas ze ste sa dobre vyspali na nasich pohodlnych posteliach. Mrzi nas ze ste mali navstevnikov v kupelni. Problem s prirodou sme hned odstranili. Hotel SET splna hodnotenie 4* hotela podla Slovenskej ale aj europskej klasifikacie HOTERC. Vzdy je vsak priestor na zlepsenie a kazda konkretna pripomienka nam pomoze zlepsit nase sluzby. S pozdravom Juraj M. GM Hotela SET

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie