Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“prijemne prostredie, vyborne jedlo”
Recenzia Rybársky Cech

Rybársky Cech
Na pozícii č. 104 spomedzi 1 431 Reštaurácie v Bratislave
Cenový rozsah: 12 USD - 47 USD
Štvrť: Staré Mesto
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Zrecenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

vo velmi peknom prostredi vytvara mila obsluha prijemnu, pohodovu atmosferu, v ktorej si vychutnate skvele jedlo - nielen rybacie speciality, ale aj "standartne" jedla ci chutne dezerty

Dátum návštevy: január 2018
Poďakujte používateľovi juraj1m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LongauerN, Manažér v zariadení Rybársky Cech.Zodpovedané: 7. marca 2018

Sme veľmi radi, že ste sa cítili v reštaurácii príjemne. Ďakujeme za pekné hodnotenie našej práce. Veríme, že do skorého videnia :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (95)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

71195 recenzií

Zrecenzované: 18. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Na doporucenie som isla do tejto restauracie. Nemala som prilis velke ocakavania, ale skutocnost bola uplne nepredvidatelna. Restauracia velmi pekne rekonstruovana, parkovanie je velky problem, upozornujem.
Personal celkom mili.
Jedalny listok je dost chudobny.
Sampanske sa nerozlieva, male flase vsak nemaju.
Len jeden druh rozlievaneho vina- Vertlin nic moc a aj nedostatocne hladene.
Kazdy mal jedno jedlo, ja som si dala krevety na grilu. Teply bol len tanier. Neviem ako sa im to podarilo. Stale to neviem stravit.
Sorbety hruska a jablko, ocakavala som lepsi vyber.
No tuto restauraciu uz nikdy nenavstivim.
Skoda, tesila som sa na novy objav.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi GabrielaB4047.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LongauerN, Manažér v zariadení Rybársky Cech.Zodpovedané: 21. februára 2018

Dobrý deň pani Gabriela,
mrzí nás, že ste sa v reštaurácii necítili príjemne.

S väčšinou sa žiaľ nedá súhlasiť, resp. vzniklo pravdepodobne nedorozumenie:
- rozlievame šumivé víno 3 druhy
- šampanské sa servíruje na fl.
- víno biele, červené ružové rozlievame spolu 7 druhov, ostatné na fl.
- teplý tanier je štandardom servisu jedál v reštauráciách

Ďakujeme však za Váš subjektívny názor.



Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. decembra 2017

netreba vela pisat vsetko bolo v uplnom poriadku od A az po Z,vynikajuce jedlo aj servis. Vzdy ma tesi ked je uroven identicka a pripadne lepsia:) Na zaciatku trochu "rozruseny" casnik z mojej "spolusediacej" ale to sa sem tam stava aj mne..., ze lejem do zlych poharov:) Inac TIP TOP. dakujem

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi pista75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LongauerN, Manažér v zariadení Rybársky Cech.Zodpovedané: 21. februára 2018

Skvelé...ďakujeme predovšetkým za návštevu a rovnako za príjemnú recenziu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. októbra 2017

Kazdy druhy den chodim autom okolo a nie vzdy to vypadalo ze tam je nejaky zivot....boli rozne zmeny atd. a pravdupovediac vyradil som ich zo "zorneho pola" mojho zaujmu. az pokial neprisiel minuly tyzden spam s ponukou na 5.10 musle/slavky - v paradajkovej omacke. Hned som si to hodil do diara a doma s potesenim oznamil rodinke ze stv mame spolocnu veceru. starsia dcera ozila ako ja, lebo to je nasa chutovka. Este predtym som pozrel menu aby som si bol isty ze si vyberie aj zbytok rodinky. Detske menu maju tiez. Ked sme prisli do restauracie videl som vacsiu skupinku fajcit vonku, vo vnutri to tiez zilo takym svojim zivotom - vsetci sme tu doma a pozname sa... Odlozili sme si kabaty a ostal som trochu zaskoceny lebo sa na nikto neujal:) tak idem ku baru a divam sa casnicku a nic, tak jej po chvily hovorim ze mame rezervaciu na meno...moment prosim isla na druhu stranu kde ziskala asi informaciu a usadila nas, taky neisty pomaly zaciatok. Nastastie sa nas ujal pan casnik a vsetky obavy boli rozptylene:) Mali sme stastie ze pri stole vedla sme videli slavky uz na tanieri, hned bolo jasne ze si objedname s dcerou tri porcie, aj ked casnik nas presviedcal ze su porcie dostatocne..ale my sa pozname a vieme ze to mame radi. Mali sme fazulovu polievku, jesetera, lososa a cestoviny vsetko bolo vyborne nikto si z rodinky nestazoval. Kedze nejake tie slavky mame od papkane mozem povedat ze boli naozaj vynikajuce. Casnik stale v pohode kontaktny, prirodzeny to mam rad. Asi manzer, dozrel aj nasho syna ktory je vacsinou stale v pohybe a hral sa v prednej casti restauracie, kde verim ze nikoho nerusil. Atmosfera prijemna, nerusiva , design velmi pekny. Este jedna poznamka k casnikovi platil som cca 114, dal som 10+20+200, mal som moznost ho "sledovat" ked to uvidel...zamyslel sa a hned bol spat, ze velmi pekne dakuju a veri ze to pochopil spravne a doniesol mi 100vku naspat:) hovorim ano velmi dobre, fakt ma tesi ked sa clovek stretne s profikmi. Teraz uz viem ze mi nemusia chodit spamy ale sam to budem sledovat. Rovnako viem ze tam mozem ist aj na pracovny obed alebo len tak si ist pochutnat:) Dakujeme

Dátum návštevy: október 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi pista75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LongauerN, Manažér v zariadení Rybársky Cech.Zodpovedané: 21. februára 2018

Wau...skvelé...ďakujem predovšetkým za návštevu a rovnako za informačne plnohodnotnú recenziu.
Veríme, že do skorého videnia.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. mája 2017

Prechádzkou pri Dunaji, môžete navštíviť reštauráciu Rybársky cech. Okrem iných dobrých jedál, tu hlavne môžete ochutnať rôzne rybacie špeciality. Od polievok, cez hlavné jedlá, si tu každý gurmán môže vybrať. Je to veľmi útulná a pekná reštaurácia s dobrou obsluhou.

Dátum návštevy: marec 2017
Poďakujte používateľovi katka162015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Rybársky Cech, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Rybársky Cech? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu