Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veľké sklamanie”
Recenzia Hostinec u deda

Hostinec u deda
Na pozícii č. 65 spomedzi 1 390 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Možnosti stravovania: Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Zrecenzované: 25. marca 2018

Dlho sme mali tento podnik medzi obľúbenými. Objednali sme si obedové menu, priniesli nám inú prílohu než bola v menu s argumentom, že nám to zmenia na pôvodnú iba za príplatok. Opekané zemiaky na tanieroch ostali aj po dojedení, boli skôr za trest než na potešenie. Ostatné jedlo bolo vlažné, na tanieri to nefungovalo a celkový dojem bol smutný - taká priemerná závodná kuchyňa. U mňa sa pridali k podnikom, ktorý vymenil kvalitu (jedla) za kvantitu (zákazníkov), a tak skoro sa sem nevrátim, ak vôbec. Neodporúčam ani Vám.... skúste radšej niečo iné.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
4  Poďakujte používateľovi MichalV9109.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (176)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1014176 recenzií

Zrecenzované: 21. marca 2018

ceny nizke ale necakajte nic spec. napr steak stoji tak 15 ale nedal by som viac ako 7.zaujimava vyzdoba.........

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi SandS158.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Opäť raz v bratislave a večera s pivom nemôže chýbať u deda. Široký výber jedál na môj vkus až veľa ale každý si vyberie všeho chuti. Varia veľmi dobre zatiaľ som nikdy nebol nespokojný. Včera pečené jurajove rebra odporúčané casnickou či si 1kg rozdeliť na poli aj pre kolegu, či tam je viac kosti abo masa, určite celé polka je tak len pod pivko to sa nenajete. Ok tak každý svoje:) boli fakt výborné ale tu necelú polku sme obaja nedojedli lebo sa to fakt nedalo. To množstvo masa sa nedalo zjesť. Pod pivo je tak jedna štvrtina.Prostredie standarne zozbierané zo vsadial a to asi robí aj tu jedinečnú atmosféru. V strede týždňa skoro všetko rezervované takže problém sadnúť. Obsluha mohla byť pozornejšia ináč štandardne spokojnosť.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi DusanM247.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. februára 2018

Keďže to mám blízko práce tak tu s kolegyňami jeme takmer každý druhý deň. Najpopulárnejšie je pre nás vykostené kuracie stehno a vždy mäkučká hovädzinka, ktorú majú výbornú, hlavne k omáčkam ako chrenová alebo sviečková.

Dátum návštevy: február 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi noydentity.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Prisli sme vo stvrtok vecer a na nase prekvapenie bol takmer plny podnik. Ochotný personál nam vsak našiel stôl pre viac ludi, maju dobre pivko aj dobre víno. Kridelka a stehienka nic moc, palacinky tiez moc nechutili, ale celkový dojem prijemny.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Alexandra G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Hostinec u deda, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Hostinec u deda? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu