Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepšia čajvňa”

Čajovňa v Podzemí - Underground Tearoom
Na pozícii č. 74 spomedzi 1 421 Reštaurácie v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Štvrť: Staré Mesto
Opis: VITAJTE Lepšie je sa sčajovať ako spivovať. Príďte si k nám oddýchnuť od každodenných starosti, stresov a zabudnúť na uponáhľaný svet, ktorý je všade okolo nás. Načerpajte s nami čarovnú atmosféru a kľud Čajovne v Podzemí. Čajovňa Podzemíčko sa nachádza v úplnom centre Bratislavy. V podzemí krásnej historickej budovy Zichyho paláca na vás čakajú jedinečné priestory, kde môžete pri šálke výnimočného čaju načerpať novú energiu.
Zrecenzované: 15. marca 2018

Prvá čajovňa do ktorej vždy idem. Nie vždy majú voľné miesto, ale super čaje. Najviac mám rada yogiho :D
Okej personál, a pekné prostredie.

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Limetka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (86)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1586 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 10. marca 2020

Dátum návštevy: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Čajovňa v, Majiteľ v zariadení Čajovňa v Podzemí - Underground Tearoom.Zodpovedané: 29. januára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Čajovňa v Podzemí - Underground Tearoom, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Čajovňa v Podzemí - Underground Tearoom? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu