Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ak raňajky v Bratislave, tak JEDINE TU!”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 2 spomedzi 83 Káva a čaj v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 9 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Vonkajšie sedenie
Opis: Kaviareň
Zrecenzované: 20. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Krásny podnik. Jednoducho zariadený, s úžasnou atmosférou a cítite sa tam ako doma . Open-space kuchyňa brutálne dopĺňa atmosféru. Široký výber z jedál, dezertov, ktoré sú naozaj exkluzívne práve v Mondieu ... úžasne dochutené..... fakt si človek neskutočne užije všetok čas strávený tu , či už po gastronomickej alebo estetickej stránke

Poďakujte používateľovi Sara S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (699)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

48699 recenzií

Zrecenzované: 18. februára 2018

Skvelé posedenie i príjemná obsluha. Odporúčam pre mlsné jazýčky! Určite si vyberiete z bohatej ponuky.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Darina S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 25. februára 2018

Dobry den Darina.

Dakujeme za Vasu milu recenziu. Velmi nas potesila a motivovala do dalsej prace. Tesime sa na Vasu dalsiu navstevu.
Prajeme vsetko dobre

Vase Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi prijemne prostredie mily personal a este lepsia cokolada, mozete si vybrat zo 7druhov v kombinacii s ovocim kokosom pripadne mix cokolady (biela, mliecna, horka). Odporucam navstivit a ochutnat :)

Poďakujte používateľovi Jan J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 7. februára 2018

Dobry den...
Velmi pekne Vam dakujeme za Vasu uzasnu recenziu...velmi nas potesila a este viac motivovala do dalsej prace... snazime sa robit maximum pre to, aby ste boli vy, nasi zakaznici, taktiez maximalne spokojni... dakujeme este raz a dovidenia opat vo Vasom Mondieu.

TIM MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. januára 2018

Dobrý výber ak chcete koláč, čokoládu, kávu, šalát alebo vynikajúce raňajky. Takýchto miest je veľmi málo.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi tomi_selemba.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 7. februára 2018
Prekladač Google

Mily 935tom,

dakujeme za tvoju recenziu. Potesil si nas a zaroven motivoval. Verime, ze rovnaky nazor budes mat aj nadalej a budes ho sirit dalej. Velmi sa tesime.....zelame vsetko dobre a tesime sa na dalsiu tvoju navstevu.

s pozdravom

Tvoje Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Atmosféra super, dosť plno, akurát sme vystihli dobre príchod, lebo 10min po nás už tak bolo úplne obsadene. Polievka fajn, kvitujem rozlievanu vodu z vodovodu zadarmo, konečne podnik, čo pochopil, že nemusíme piť romerquelle všade... hovädzí šalát mi nechutilo vôbec, mäso studené, šalát mal na mňa strašne výraznú chuť, niečo mi v ňom ale strašne vadilo, nehodilo sa mi to k tomu mäsu vôbec.. priateľka mala šalát s gril zeleninou a avokadom, ten bol úplne super, ten by som si pochvaľoval k tomu môjmu hovädziemu.. Desert som mal palacinku, no za toe peniaze, tiez nič moc, to čokoláda bola úplne iný level, radšej som si mal dat tu.. takže treba si asi dobre vybrať, inak ok :)

2  Poďakujte používateľovi miri_svk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 2. novembra 2017

Dobry den.

Dakujeme za Vasu recenziu, hoci nas mrzi, ze nebola uplne pozitivna... Mrzi nas predovsetkym Vas hovadzi salat, pretoze ten je spomedzi vsetkych nasich salatov najoblubenejsi a najpredavanejsi. Zial, zrejme kuchar nemal svoj den, co nas skutocne mrzi a radi by sme to napravili. Chceme sa opytat, ci uz mate u nas svoju vernostnu kartu? Ak ano, ale aj ak nie, prosim napiste nam svoj email a cele meno do mailu na adresu macha@mondieu.sk a my Vam vystavime / dobijeme vasu existujucu kartu kreditom zadarmo, Radi by sme sa Vam tymto sposobom revansovali a zaroven poprosili, aby ste nam dali este sancu, aby sme vasu chut a pocit z pobytu v Mondieu napravili.

Dakujeme

S pozdravom a zelanim vsetkeho dobreho

Vas tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu