Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Atmosfera ako zo stareho romanu”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 2 spomedzi 47 Dezerty v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 10 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Vonkajšie sedenie
Opis: Kaviareň
Zrecenzované: 25. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Mondieu sme navstivili potom ako nam niekto povedal ze tu maju uzasnu horuci cokoladu. A naozaj maju. Okrem toho skvele zakusky, limonady, snacky.... a atmosfera ako zo stateho filmu z obdobia sturovcov. Romantika ako vysita. Uplna nostalgia, pohoda. Takto ma podla mna vyzerat kaviaren a presne takto sa v nej clovek ma citit. Ziadne 4 steny a medzi nimi stoly, ale carovna armosfera starych cias doplnena skvelym mnam mnam..

Poďakujte používateľovi 382darinas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (626)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

59628 recenzií

Zrecenzované: 28. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Dnes som navstivila prevadzku Mondieu Laboratoire druhykrat v zivote a verim, ze aj posledny. Oba moje zazitky boli rovnake- pri vstupe sa nam odpovede na pozdrav nedostalo, dnes bol podnik poloprazdny, no obsluhe trvalo 20 minut, kym si nas vobec vsimla a prisla pozdravit a opytat sa, ci si nieco dame, pritom chodila okolo neustale. Cheesecake bol super, za to tie dve hviezdicky, no naozaj zazitok z obsluhy bol cisto katastrofalny. Za dve hodiny sedenia sa pri nas zastavil raz objednat a druhykrat priniest objednavku, inak nic. Okolite stoly boli plne spinaveho riadu, odpratali ich zasadne az potom ked si k nim sadol novy zakaznik a zacal tam riad presuvat. Zaplatit sme museli ist k pultu, kde si nas opat nikto nevsimal, snad aj keby sme odisli bez zaplatenia by si nikto nic nevsimol... Odporucam prevadzkarom zapracovat na obsluhe, pretoze menu mate slusne, avsak nepotrebujem sa v podniku citit, ze niekoho, komu davam svoje peniaze, tym vlastne obtazujem.

1  Poďakujte používateľovi VandaMaz.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MON_customer_service, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 30. septembra 2017

Dobrý deň VandaMaz.

Ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď nás mrzí, že nebola pozitívna. V tomto prípade si plne uvedomujeme našu chybu. Snažíme sa každým dňom, aby sa takéto situácie neopakovali a zlepšovali. Všetci sme len ľudia a snažíme sa zlepšovať. Veríme, že ak nám predsa len dáte ešte šancu, bude už Vaša skúsenosť pozitívna.
Ak by ste predsa len prišli, radi by sme sa Vám aj revansovali v podobe kreditu na Vašej vernostnej karte.
Prosíme, napíšte nám na tomasmacha99@gmail.com, pripomeňte sa nám touto správou na Tripadvisor, aby sme vedeli, že ide o Vás a my Vám nabijeme kredit a veríme, že už bude všetko z našej strany absolútne v poriadku.

Ďakujeme
S pozdravom

Tím MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Do tohto podniku chodievame pravidelne,sice som este nemala osobne moznost ochutnat ranajky ci rozne salaty a podobne,ale brat si velmi pochvaluje a mozem povedat,ze je narocny zakaznik...
Dnes sme sa sem vybrali na poobedne posedenie a kazdopadne opat nelutujeme..maju tu vyborne smoothie,domace limonady,nealko koktejly a aj dobru kavu..casnici su mili a ochotni...
Na to ze je to stred mesta su ceny primerane..za 2 kavy,vineu a 3 0,4l smoothie sme platili okolo 20€..

Poďakujte používateľovi Katie R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. septembra 2017

Dobry den.

Dakujeme za Vasu recenziu, velmi nas potesila a motivovala do dalsej prace.
Verime, ze nas opat navstivite a ze skusite napriklad aj tie nase ranajky. Neolutujete :)

Zelame vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. augusta 2017

Mondieu je nasa stavka na istotu - ked potrebujeme rychly obed, veceru alebo dezert a nechce sa nam vyberat podnik.
Naposledy na Laurinskej som ochutnala grilovanu zeleninu - bola famozna.
Odporucam zlepsit kavu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JankaAde.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. septembra 2017
Prekladač Google

Dobry den Janka.

Dakujeme za vasu recenziu, potesila nas a motivovala. Co sa tyka kavy - bolo nieco v neporiadku? co konkretne navrhujete zlepsit?

Dakujeme a zelame vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Prišli sme do Mondieu 8:20hod. bolo tam úple prázdno. Sadli sme si vonku, obsluha hneď reagovala na náš príchod. Raňajky boli super dokonca sa začalo Mondieu zapĺňať ľuďmi, akurát čo bolo otravné asi tak do 9:00 okolo nás prechádzali autá vo veľkom množstve (predpokladám že to bol ranný rozvoz tovaru) potom bol už kľud. Záver: obsluha v pohode, raňajky chutné. Nemám problém prísť aj nabudúce.

Poďakujte používateľovi Miroslav K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. júla 2017

Dobry den prajeme.

Dakujeme za Vasu recenziu, sme radi ze Vam chutilo a ze ste si uzili aj Vasu navstevu. Za tú rannu prevadzku sa ospravedlnujeme, zial nie je to v nasej moci zmenit... :) mozno ale vy viete zmenit hodnotenie z 3 na 5 :)) a my skusime nieco vymysliet predsa len nieco s tymi autami.

:)

Dakujeme a zelame pekny den.
Vas tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu