Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sobotna pohodicka”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 2 spomedzi 47 Dezerty v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 10 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Vonkajšie sedenie
Opis: Kaviareň
Zrecenzované: 2. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Do tohto podniku chodievame pravidelne,sice som este nemala osobne moznost ochutnat ranajky ci rozne salaty a podobne,ale brat si velmi pochvaluje a mozem povedat,ze je narocny zakaznik...
Dnes sme sa sem vybrali na poobedne posedenie a kazdopadne opat nelutujeme..maju tu vyborne smoothie,domace limonady,nealko koktejly a aj dobru kavu..casnici su mili a ochotni...
Na to ze je to stred mesta su ceny primerane..za 2 kavy,vineu a 3 0,4l smoothie sme platili okolo 20€..

Poďakujte používateľovi Katie R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. septembra 2017

Dobry den.

Dakujeme za Vasu recenziu, velmi nas potesila a motivovala do dalsej prace.
Verime, ze nas opat navstivite a ze skusite napriklad aj tie nase ranajky. Neolutujete :)

Zelame vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (630)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711631 recenzií

Zrecenzované: 26. augusta 2017

Mondieu je nasa stavka na istotu - ked potrebujeme rychly obed, veceru alebo dezert a nechce sa nam vyberat podnik.
Naposledy na Laurinskej som ochutnala grilovanu zeleninu - bola famozna.
Odporucam zlepsit kavu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JankaAde.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre oblasť vzťahov s hosťami v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. septembra 2017
Prekladač Google

Dobry den Janka.

Dakujeme za vasu recenziu, potesila nas a motivovala. Co sa tyka kavy - bolo nieco v neporiadku? co konkretne navrhujete zlepsit?

Dakujeme a zelame vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Prišli sme do Mondieu 8:20hod. bolo tam úple prázdno. Sadli sme si vonku, obsluha hneď reagovala na náš príchod. Raňajky boli super dokonca sa začalo Mondieu zapĺňať ľuďmi, akurát čo bolo otravné asi tak do 9:00 okolo nás prechádzali autá vo veľkom množstve (predpokladám že to bol ranný rozvoz tovaru) potom bol už kľud. Záver: obsluha v pohode, raňajky chutné. Nemám problém prísť aj nabudúce.

Poďakujte používateľovi Miroslav K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. júla 2017

Dobry den prajeme.

Dakujeme za Vasu recenziu, sme radi ze Vam chutilo a ze ste si uzili aj Vasu navstevu. Za tú rannu prevadzku sa ospravedlnujeme, zial nie je to v nasej moci zmenit... :) mozno ale vy viete zmenit hodnotenie z 3 na 5 :)) a my skusime nieco vymysliet predsa len nieco s tymi autami.

:)

Dakujeme a zelame pekny den.
Vas tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi prijemna restauracia s neskutocne vybornym jedlom. Je to pasta nielen pre oci ale aj nebicko v ustach. Odporucam vsetkymi desiatimi nielen na ranajky ale aj obed a veceru. Obsluha velmi mila

Poďakujte používateľovi Barbora H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Milá Barbora,

Tvoja recenzia nás neskutočne potešila. Sme radi, ak Mondieu odporúčaš aj svojim priateľom. Budeme sa snažiť, aby ti u nás chutilo aj naďalej. Už teraz sa tešíme na Tvoju ďalšiu návštevu.

Želáme Ti všetko dobré

TVOJE Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Mozete si sama urobit nanuk. Dostanete biely nanuk, ktory si oblejete sama cokoladou, vyberiete si co si date navrch. Ja som mala susene ovocie, ktore som poliala bielou cokoladou. Obsluha tiez super

Poďakujte používateľovi Erika Ú.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Milá Erika,

tešíme sa, že sa ti páčila možnosť vyrobiť si vlastný nanuk. Snažíme sa byť iní oproti konkurencii a toto je jeden zo spôsobov. Ten druhý je, že si zakladáme na absolútnej čerstvosti surovín a spôsobe ich podávania.
Tešíme sa na Tvoju ďalšiu návštevu.


Prajeme pekný deň.
Tvoje MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu