Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Raňajky”
Recenzia Mondieu

Mondieu
Na pozícii č. 3 spomedzi 87 Káva a čaj v Bratislave
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 5 USD - 9 USD
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Vonkajšie sedenie
Opis: Kaviareň
Zrecenzované: 7. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Prišli sme do Mondieu 8:20hod. bolo tam úple prázdno. Sadli sme si vonku, obsluha hneď reagovala na náš príchod. Raňajky boli super dokonca sa začalo Mondieu zapĺňať ľuďmi, akurát čo bolo otravné asi tak do 9:00 okolo nás prechádzali autá vo veľkom množstve (predpokladám že to bol ranný rozvoz tovaru) potom bol už kľud. Záver: obsluha v pohode, raňajky chutné. Nemám problém prísť aj nabudúce.

Poďakujte používateľovi MiroslavK660.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 10. júla 2017

Dobry den prajeme.

Dakujeme za Vasu recenziu, sme radi ze Vam chutilo a ze ste si uzili aj Vasu navstevu. Za tú rannu prevadzku sa ospravedlnujeme, zial nie je to v nasej moci zmenit... :) mozno ale vy viete zmenit hodnotenie z 3 na 5 :)) a my skusime nieco vymysliet predsa len nieco s tymi autami.

:)

Dakujeme a zelame pekny den.
Vas tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (736)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1519736 recenzií

Zrecenzované: 13. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi prijemna restauracia s neskutocne vybornym jedlom. Je to pasta nielen pre oci ale aj nebicko v ustach. Odporucam vsetkymi desiatimi nielen na ranajky ale aj obed a veceru. Obsluha velmi mila

Poďakujte používateľovi BarboraH134.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Milá Barbora,

Tvoja recenzia nás neskutočne potešila. Sme radi, ak Mondieu odporúčaš aj svojim priateľom. Budeme sa snažiť, aby ti u nás chutilo aj naďalej. Už teraz sa tešíme na Tvoju ďalšiu návštevu.

Želáme Ti všetko dobré

TVOJE Mondieu

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Mozete si sama urobit nanuk. Dostanete biely nanuk, ktory si oblejete sama cokoladou, vyberiete si co si date navrch. Ja som mala susene ovocie, ktore som poliala bielou cokoladou. Obsluha tiez super

Poďakujte používateľovi Erika Ú.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Milá Erika,

tešíme sa, že sa ti páčila možnosť vyrobiť si vlastný nanuk. Snažíme sa byť iní oproti konkurencii a toto je jeden zo spôsobov. Ten druhý je, že si zakladáme na absolútnej čerstvosti surovín a spôsobe ich podávania.
Tešíme sa na Tvoju ďalšiu návštevu.


Prajeme pekný deň.
Tvoje MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. júna 2017

Objednali sme si vino ktore nam priniesli kysle, ked sme ich na to upozornili, prisla sa casnicka ospravedlnit a povedala ze zistili ze maju zlomene vsetky flase v krabici. Slusne nam ponukli druhe vino, ktore uz bolo v poriadku. Mam rada ked sa casnici spravaju slusne, preto ocenujem najma obsluhu.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi mirasierra2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vašu recenziu, o to viac si vážime, že je pozitívna, aj keď sa týkala negatívnej skúsenosti. Veríme, že problémy s vínom sa nebudú opakovať, napriek všetkému sme radi, že ste od nás odchádzali, veríme, že s dobrým pocitom. Dbáme na to, aby v prvom rade sa dbalo práve na slušnosť a kvalitu obsluhy.

Želáme všetko dobré a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

S pozdravom

VAŠE MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Absolutne arogantni a neprijemni personal nechaju zakaznika cakat pol hodinu na wrap ani neinformuju o meskani navyse personal ma rasisticke narazky v slovencine na zahranicnych hosti sami by sa najprv mali naucit po anglicky! CISTY NON SENSE! Hamba ale zas take slovenskeee

1  Poďakujte používateľovi Ivana C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Tomas_M_99, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Mondieu.Zodpovedané: 18. júna 2017

Dobry den Ivana.

Velmi nas mrzi Vasa zla skusenost. Co sa tyka rychlosti obsluhy, verime, ze to bolo sposobene len mnozstvom objednavok v kuchyni, kazdopadne nas to neospravedlnuje, pochopitelne ste o tom mali byt informovana. Co nas ale viac mrzi su Vami spominane rasisticke narazky. Mozete nam prosim konkretizovat o co islo a zaroven sa chceme opytat, ci den, kedy ste pisali tuto recenziu bol zaroven dnom, kedy ste boli v Mondieu?

Dakujeme

Vsetko dobre

Tim MONDIEU

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Mondieu, si pozreli aj

Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 
Bratislava, Bratislavský kraj
Bratislava, Bratislavský kraj
 

Navštívili ste Mondieu? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu